Tunnettu julkkiskauppias ja mediapersoona Sampo Kaulanen on lomaillut vaimonsa Michele ”Minttu” Kaulasen ja pariskunnan yhteisen tyttären Baban kanssa koko alkuvuoden Thaimaan lämmössä. Eilen maanantaina Kaulasten oli tarkoitus palata takaisin Suomeen, mutta kotimatka sai yllättäen dramaattisen käänteen.

Perhe oli ollut odottamassa Koh Samuin lentokentällä paluulentoaan, kun Baba ja Minttu alkoivat oireilemaan rajulla tavalla. Sampo kirjoittaa ikävästä tilanteesta omalla Instagram-tilillään.

– Tuli muutama muuttuja. Koh Samuin kentällä Baba aloitti oksentamisen. Yöllä nousi kuume ja aamuyöstä tahottiin lääkäri paikalle. Kuumetta +39.5, nestehukkaa ja todella voimaton olo tytöllä. Mahtavaa, Sampo aloittaa tekstinsä.

– Jotta homma ei menis liian helpoksi niin Mintullakin alkoi lämpö noussa ja maha oireili, hän lisää.

Lopulta Minttu ja Baba kiidätettiin ambulanssilla Bangkokin lastensairaalaan. Sampo on lisännyt päivityksensä oheen kuvan sairaalahuoneesta, jonka lattialla äiti ja tytär nukkuvat vierekkäin leveällä patjalla.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Nippu kokeita ja saatiin tämmönen perhehuone, Sampo kuvailee sydänemojin kera.

Kirjoituksessaan Sampo ylistää thaimaalaista terveydenhuoltoa, joka hänen mielestään toimii loistavasti.

– Se mikä Thaimaassa aina on ollu itelle positiivinen kokemus on terveydenhuolto. Täällä kyllä ihmisistä huolehditaan. Ainakin jos on vakuutukset, hän tokaisee.

– No! Nyt lapaset ristiin ja toivotaan että saadaan diagnoosi ja tytöille oikeaoppinen lääkitys. Siihen asti ollaan jumissa täällä! mies päättää postauksensa.

Myös Minttu on lisännyt oman Instagram-tilinsä Stories-osioon kuvan, jossa hän makaa sairaalasängyssä voimattoman näköisenä tippa kädessään.

– Tällä erää kone lähti ilman meitä. Kauanko ja mitä – se jää nähtäväksi. Päivitellään kun viisastutaan, tässä kohtaa tytär ja äiti makaa lastenosastolla parivuoteessa molemmat tipassa, Minttu avaa perheen tilannetta.

– Läjä kokeita takana ja toistaiseksi huippuhyvä hoito, hän kiittelee.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Tällaista on Sampo ja Minttu Kaulasen uusperheen arki – epätavallinen ratkaisu hämmentää ulkopuolisia: ”Kokevat sen vastuun välttelynä”

Sampo Kaulanen sai hämmentävää hoitoa – ”Oksentaminen on polttanut kurkun ja ripulointi hanurin”