Suomen Huutokauppakeisari -ohjelman tähti Heli Palsanmäellä diagnosoitiin hiljattain pahanlaatuinen kasvain kohdussa. Palsanmäki kertoi ikävästä uutisesta ensimmäistä kertaa maaliskuussa Seiska-lehdelle.

Palsanmäki aloitti heti maaliskuussa rankat kemosädehoidot, jotka venyivät lopulta kahdeksanviikkoisiksi. Nyt Palsanmäki avautuu syöpähoidoistaan Seiskan tuoreessa haastattelussa.

– Hoitojakso oli juuri niin raskas ja rankka kuin etukäteen kuvittelinkin, Palsanmäki kuvailee Seiskalle.

Syöpäihoidot aiheuttivat Palsanmäelle voimakasta aivosumua ja väsymystä. Viikkokausia naisesta tuntui, että hän voisi ”vain nukkua”.

Myös keskittyminen oli vaikeaa, ja lisäksi Palsanmäki laihtui yhteensä 11 kiloa.

– Voin huonosti. Ällöttävä pahoinvointi vaivasi koko säde- ja sytostaattihoitojen ajan, hän toteaa.

Laihtuminen ei Palsanmäen mielestä ollut kuitenkaan vain huono asia. Hän tunnustaa olleensa asiasta ”salaa vähän tyytyväinen”, vaikka lääkärit eivät painon putoamisesta pitäneetkään.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Tulokset hoitojen onnistumisesta saadaan vasta myöhemmin kesällä. Sitä ennen Palsanmäki pyrkii elämään elämäänsä mahdollisimman normaalisti.

Palsamäki iloitsee suuresti tuesta, jota hän on suomalaisilta faneiltaan kuluneen kevään aikana saanut.

– Voi taivas, mikä määrä kortteja ja kirjeitä minulle on postissa tulvinut. Niitä on satoja! huutokauppatähti päivittelee.

Lähde: Seiska

Lue myös:

Radiojuontaja Rea Tallgren odottaa vauvaa – avautuu vaikeasta raskaudestaan: ”Tämä on ollut syynä lukemattomiin sairauslomiin”

Me Naiset: Laulajatähti Eriniltä avoin paljastus esikoislapsestaan: ”Hän on syntynyt väärään perheeseen”