Vuoden 2012 Miss Helsinkinä tunnetuksi tullut somevaikuttaja ja ensiapuhoitaja Katrie Daler kertoo omalla Instagram-tilillään eilisestä äitienpäivästään, joka sai yllättäen synkän käänteen.

Daler on julkaissut Instagramissa kuvan, jossa hän makoilee 7-vuotiaan tyttärensä kanssa sängyssä. Dalerille on tuotu sänkyyn herkullisen näköinen aamupala ja kimppu punaisia ruusuja.

Kuvapostauksensa yhteydessä Daler avautuu eilisistä tapahtumista.

– Kiitos kun teit minusta äidin 7 vuotta sitten. Oli ihana herätys mun rakkailta! Daler kirjoittaa.

– Vähän vastoinkäymisiäkin piti äitienpäivänä sattua, kun itselläni alkoi yhtäkkiä todella voimakas kaatava huimaus, hän jatkaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lopulta paikalle jouduttiin kutsumaan ambulanssihenkilökuntaa.

– Selvittiin onneksi säikähdyksellä, kun ainakin toistaiseksi kyse hyvänlaatuisesta asentohuimauksesta ja saatiin olo paranemaan pahoinvointilääkkeillä. Kiitos meillä käyneille lanssareille jotka helpotitte mun oloa!

Samassa julkaisussaan Daler kiittää puolisoaan, jonka kanssa hän alkoi seurustelemaan syksyllä 2020.

– Kiitos myös omalle rakkaalle huolenpidosta, Daler muotoilee.

– Suutarin lapsella ei ole kenkiä niin itsehän en itseäni osaa hoitaa.

Katrie Daler valmistui ensihoitajaksi syksyllä 2020. Koronapandemian vuoksi hän pääsi kuitenkin aloittamaan työt jo opiskeluvaiheessa.

Daler kuvaili taannoin Ilta-Sanomille työskentelevänsä tällä hetkellä unelma-ammatissaan. Samassa haastattelussa hän sanoi kohtaavansa usein ennakkoluuloja, kun hän saapuu uuteen porukkaan.

– Harmittaa, että hyvin monta kertaa olen joutunut syrjityksi ja todistelemaan, että mulla on järkeä päässä ja että olen aivan yhtä hyvä kuin muutkin, Daler totesi Ilta-Sanomille.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Missikaunotar Katrie Daler kävi nenäleikkauksessa: ”Ilman kipua ja mustelmia” – julkaisi videon sairaalasta!

Ex-missi Katrie Daler julkisti uuden suhteensa: ”Tasan vuosi sitten tapasin sinut”