Josh Brolin, 51, on tunnettu Hollywood-tähti, joka esitti Thanosta kaikkien aikojen eniten rahaa keränneessä Avengers: Endgame -elokuvassa sekä kahdessa sitä edeltäneessä Avengersissa. Raamikas komistus on tähdittänyt myös monia muita menestyselokuvia, kuten Menetetty maa, Men In Black III, Deadpool 2 ja Sicario.

Brolin julkaisi Instagramissa somevaikuttaja Metaphysical Meaganin kuvan auringon ottamisesta välilihaan ja kirjoitti sen oheen hulvattoman tekstin. Brolin oli nimittäin päättänyt kokeilla ottaa aurinkoa tämän uuden trendin innoittamana, jonka mukaan välilihan iho pystyisi imemään normaalia tehokkaammin energiaa auringon säteistä. Pieleenhän se meni, kuten Brolinin kirjoitus osoittaa.

– Kokeilin tätä välilihan ruskettamista, josta olen kuullut ja suosittelen, että ÄLÄ TEE sitä niin pitkään kuin minä tein. Ryppyreikäni on palanut karrelle ja minun piti viettää päivä shoppailemassa perheeni kanssa ja sen sijaan jäädytän sekä käytän aloe- ja palovammavoiteita, koska kipu on niin raju. En tiedä kuka vittu keksi tämän typerän paskan, mutta haista silti vittu. Oikeasti.

Metaphysical Meagan nosti jokin aika sitten esille välilihan ruskettamisen ja kertoi sen kohentaneen terveyttään monilla tavoin, mukaan lukien terveempi libido ja tasapainoisempi seksuaalinen energia. Lisäksi hän sanoi sen lisänneen luovuutta ja luovuutensa tuotteliaisuutta.

Väliliha on sukupuolielinten ja peräaukon välissä sijaitseva alue. Asiantuntijat ovat varoittaneet, että välilihan ruskettamisella ei ole mitään muita vaikutuksia kuin nopeasti ja erittäin kivuliaasti palava iho, koska kyseinen alue ei muutoin juuri koskaan saa aurinkoa eikä ole tottunut siihen.

Kuuntele siis ”Thanosta”, äläkä edes yritä ruskettaa välilihaasi!

Lähde: Unilad

Kuvat: Instagram / joshbrolin