Terranova-ravintovalmisteiden tiedotteen mukaan uusi B-12 vitamiini on erityisen tehokas taistelussa väsymystä vastaan.
B12-vitamiini on hermostolle välttämätön tukipilari, joka auttaa elimistöä taistelemaan uupumusta ja väsymystä vastaan. Terranovan mukaan Magnifood Complexilla on ratkaiseva vaikutus vesiliukoisen B12-vitamiinin imeytymisessä.
Väsymyksen tunteen lisäksi B12-vitamiinin puutoksesta voi seurata anemiaa ja hermoston toimintaan liittyviä vaikutuksia, kuten raajojen pistelyä ja tuntoaistin katoamista jäsenistä. Erityisen tärkeitä B12-vitamiinilisät ovat kasvisruokaa syöville, vegaaneille ja yli 50-vuotiaille.
Tyypillisesti suun kautta nautittuna vesiliukoista B12-vitamiinia imeytyisi kehoon vain murto-osa. B12-vitamiini 500 ug Complex -valmisteen muiden Magnifood-yhdistelmän ainesosien luvataan tehostavan tärkeän vitamiinin imeytymistä.
Tuotetiedot
Valmisteen metyylikobalamiini on valmiiksi aktiivisessa muodossa oleva B12-vitamiinin muoto, jonka elimistö pystyy käyttämään nopeasti hyödykseen. Magnifood Complexin yrtit ja kasvit edesauttavat mahanesteiden eritystä, joka tehostaa B12-viitamiinin imeytymistä entisestään. Täysin kasvipohjaisen valmisteen sisältämä rauta ja foolihappo lisäävät B12-vitamiinin veren punasolujen muodostusta.
Annostus: 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä.
Tuotteet ovat saatavilla hyvin varustetuista luontaistuotemyymälöistä kautta maan.
Terranova-ravintovalmisteiden teho perustuu tuorepakastettujen kasvien ja yrttien Magnifood-yhdistelmään. Magnifoodin ainesosat on yhdistetty kehon omaa biokemiallista ympäristöä tehostavalla tavalla, joka maksimoi tuotteen sisältämien vitamiinien, hivenaineiden ja muiden ravintoaineiden hyödyn.