EA SPORTS FIFA 14 nyt kaupoissa

[jwplayer]http://youtu.be/APMrtUd4WW8[/jwplayer]
fifa14_x360_save
Yli viisi miljoonaa pelaajaa on kokeillut taitojaan demon parissa
Electronic Arts julkaisee odotetun EA SPORTS(tm) FIFA 14 -futispelin tänään Suomessa PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, Wii, PS Vita, PSP, 3DS -alustoille ja mobiililaitteisiin. Maailmanlaajuinen futisvillitys on saanut jo yli viisi miljoonaa fania* ympäri maailman testaamaan FIFA 14 -pelidemoa – tämä on enemmän mitä millään EA SPORTS -pelillä koskaan. Fanien rakastama urheilupeli on myös pelikriitikkojen suosiossa: FIFA 14 on napannut jo viisi täydet pisteet -arviota ja 32 arvostelua, joissa se on saanut arvosanaksi 9/10. Peliä ei suotta valittu parhaaksi urheilupeliksi (Best Sports Game) hiljattain järjestetyillä Gamescom 2013 -messuilla.
fifa14_xbox360_jostle
FIFA 14 sisältää 33 liigaa ja yli 600 klubia, joiden lisäksi pelaaja voi rakentaa unelmiensa tiimin legendaarisista pelaajista kuten Pelé. Se on nykyisen konsolisukupolven peli-innovaation huippu ja se tekee faneille helpoksi päästä osaksi FIFA 14 -kokemuksia myös uuden aallon pelikonsoleilla: pelaajat voivat siirtää* joukkueensa, pelaajansa, tuloksensa ja saavutuksensa vaivatta vanhasta pelikonsolista uuteen.
FIFA 14 esittelee 13 erilaista pelitilaa*** käytettäväksi niin verkkopelissä kuin yksinpelissäkin, mukaanlukien FIFA 14 Ultimate Team -tila sekä uusi Co-op Seasons -pelitila. Peliin tehdyt muutokset ja innovaatiot yhdistettynä paranneltuun fysiikkamallinnukseen mullistavat pallon hallinnan. Pure Shot on uusi ominaisuus, joka mallintaa pelaajan asennon ja tasapainon vaikutukset pallon potkaisemiseen uskomattomalla tarkkuudella. Precision Movement -ominaisuus välittää oikeiden tähtipelaajien liikkeet paremmin kuin koskaan keskittymällä pelaajien askellukseen, asentoon, suunnanmuutoksiin ja vauhtiin. Tänä vuonna myös FIFA:n sydän, EA SPORTS Football Club, kokee suuria muutoksia. Sosiaalisempaan suuntaan lähtenyt ominaisuus viestii pelaajille eri tapoja pitää yhteyttä ystäviin ja tovereihin.
fifa14_pc_clearance
EA SPORTS FIFA 14 on nyt saatavilla Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2 ja Wii -pelikonsoleille, PS Vita, PSP ja 3DS -käsikonsoleille sekä PC-koneille. PlayStation 4 -versio julkaistaan 29.11. Pelin Xbox One -versio tulee saataville myöhemmin.
Suosikkipelistään ei tarvitse olla erossa edes matkalla! Täysin ilmainen FIFA 14 -mobiilipeli julkaistaan tänään niin iPadille, iPhonelle, iPod Touchille kuin Android-laitteillekin.
*Sisäisen tiedon mukaan
**Pelaamiseen tarvitaan internet-yhteys, FIFA 14 sekä nykyisellä että seuraaavan sukupolven konsolilla, saman Origin-tilin käyttämistä ja vastaavasti myös saman Xbox LIVE tai Sony Entertainment Network -tilin käyttämistä. Pelaajan tulee olla vähintään 15+ luodakseen Origin-tilin. EA voi sulkea online-toimintoja ja palveluja 30 päivän kuluttua siitä, kun asiasta on ilmoitettu osoitteessa www.ea.com/1/service-updates.
*** Internet-yhteys ja Origin-tili vaaditaan. Pelaajan tulee olla 15+ luodakseen Origin-tilin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.