Eeppisen Assassin’s Creed Odyssey -pelin ennakkomainonta on häikäisevän upeaa – katso!

Assassin’s Creed Odyssey -toimintaspektaakkeli syöksee pelaajat muinaiseen Kreikkaan suosittujen assassiinien pariin.

Tällä kertaa äärimmäisen suosittu pelisarja kuljettaa toimintavetoista tarinankerrontaa kohti roolipelien monipuolisuutta ja antaa pelaajille entistä enemmän valinnanvaraa. Uusi keskustelujärjestelmä, kahden pelihahmon valinta sekä Spartan ja Ateenan väliset taistelut ovat keskeisiä osia myös meritaisteluita yhdistävässä eeppisessä tarinassa. Historiallisesti keskeiset hahmot ja myytit ovat vahvasti mukana läsnä Kreikan menneisyyttä sivuavassa pelikokonaisuudessa.

Pelistä julkaistut trailerit ja mainosvideot ovat parasta AAA-luokkaa.
Oikeilla näyttelijöillä toteutettu Choose Life -esittelyvideo vie katsojat hauskalla tavalla pelin tunnelmiin. Videolla tehdään kunniaa arvostetulle Trainspotting-elokuvalle, mutta muinaiseen kreikkalaiseen tyyliin.

Esittelyvideolla Alexios, legendaarisen spartalaiskenraali Leonidasin jälkeläinen, joutuu tekemään valintoja, mikäli hän mielii selvitä väkivallasta, salaliitoista ja vallanpitäjien yhteenotoista vuonna 431 ennen ajanlaskun alkua.

Video on kunnianosoitus Trainspotting-elokuvan avauskohtaukselle, joka haastaa kuluttajan tekemään vaativia valintoja ja päätöksiä elämässään. Kirjailija Irvine Welshin sanat ja Iggy Popin ikoninen ”Lust for Life” -kappale osoittavat edelleen vetovoimansa ja merkityksellisyytensä, vaikka skotlantilaiset ajatukset ja vuorosanat on siirretty muinaisen Kreikan aikakauteen. Näistä syntyvä kontrasti luo paitsi humoristisen, myös pohdiskelevan näkemyksen elämää määrittävistä valinnoista.

Katso alta oikeilla näyttelijöillä toteutettu upea Choose Life -esittelyvideo.

Tässä pelin eeppisen tyylikäs julkaisutraileri:

Assassin’s Creed Odyssey julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 5. lokakuuta 2018. Pelin ikäraja on PEGI 18.