Microsoft julkisti E3-pelimessuilla Xbox Onen saapuvan Suomeen 5 syyskuuta 2014. Nyt on vahvistunut, että suomalaiset voivat ennakkotilata Xbox One -peli- ja -viihdejärjestelmän pakettina, joka tarjoaa fantastista lisäarvoa sisältäen kaksi hittipeliä ilman lisämaksua.
Tästä päivästä alkaen Xbox Onen voi ennakkotilata Suomessa seuraavasti:

  •  Fanit voivat ennakkotilata paketin, joka sisältää uuden Xbox One -peli- ja -viihdejärjestelmän 500 Gt kiintolevyllä, Blu-ray-asemalla ja sisäänrakennetulla wlan-sovittimella varustettuna, sekä langattoman Xbox One -ohjaimen, HDMI-kaapelin, kuulokemikrofonin ja 14 päivän Xbox Live Gold -kokeilujakson uusille jäsenille. Paketti sisältää myös digitaaliset Forza Motorsport 5 ja EA SPORTS™ FIFA 15* -pelit ilman lisämaksua. Suositushinta on 449 € ja saatavuus rajoitettu.
  • Fanit, jotka ennakkotilasivat Xbox Onen viime vuonna 20. elokuuta mennessä, ja ovat pitäneet tilauksensa voimassa siitä asti, saavat erikoisversion Xbox One ja Kinect -paketista, joka sisältää Xbox Onen ja Kinectin lisäksi Day 1 keräilyversion langattomasta ohjaimesta, HDMI-kaapelin, kuulokemikrofonin ja 14 päivän Xbox Live Gold -kokeilujakson uusille jäsenille. Paketti sisältää myös digitaaliset Forza Motorsport 5, EA SPORTS™ FIFA 15* ja Dance Central Spotlight -pelit ilman lisämaksua. Jälleenmyyjän suostumuksella ja halutessaan asiakkaat voivat vaihtaa ennakkotilauksensa Xbox One -pakettiin, joka ei sisällä Kinectiä.

Xbox One tarjoaa suurimman ja kriitikoiden ylistämän valikoiman pelejä, jotka sisältävät 9 yksinoikeudella vain Xbox Onella julkaistavaa peliä tänä jouluna.
*EA SPORTS™ FIFA 15 julkaistaan Suomessa 25. syyskuuta 2014. Digitaaliset kopiot tästä pelistä voi lunastaa samana päivänä.