Los Santoksen ja Blaine Countyn asukkaille on tarjolla hyytäviä halloween-yllätyksiä Grand Theft Auto Onlinessa marraskuun 16. saakka PS4:llä, Xbox Onella ja PC:llä. Kyseessä ei ole kepponen, sillä kun olet hankkinut lisukkeet, ne pysyvät inventaariossasi myös 16. marraskuuta jälkeen.
http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/news/upload/actual_1446116719.jpg
2 uutta kulkuneuvoa: Lurcher Hearse ja Franken Stange
Los Santoksen katujen navigoiminen muuttui juuri pelottavammaksi kahden uuden karmivan kulkuneuvon myötä. Näytä pimeä puolesi Lurcher Hearsella ja Franken Stangella – molemmat ovat tarjolla vain kampanja-ajan. Lisäksi valikoimissa on 20 kammottavaa uutta pomppupäätä, jotka voi lisätä minkä tahansa kustomoitavan Lowrider-auton kojelautaan.
http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/news/upload/actual_1446116744.jpg
Uusia naamareita ja kasvomaalauksia
Nyt voit luoda pelkoa vastustajiesi keskuuteen ottamalla käyttöön Vespuccin elokuvanaamioiden hirviö-osion halloween-naamarit. Jos sinä ja possesi suoritatte ryöstön ennen 16. marraskuuta, uusi halloween-naamarikategoria on esiasetuksena kaikissa ryöstöissä. Halloweenin henkeen pääsee myös 30 jäätävällä uudella kasvomaalityylillä.
http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/news/upload/actual_1446116763.jpg
Slasher Adversary -moodi
Pelon juhlaan saadaan sopivaa lisäjännitystä uudesta Adversary-moodista, jossa valot ovat pois päältä ja kahinaan osallistuu maksimissaan 8 pelaajaa. Juokse, piiloudu ja taistele selviytyäksesi pimeydessä, kun tappajaksi eli Slasheriksi määräytynyt pelaaja vaanii uhrejaan haulikko kädessään. Voit käyttää uutta taskulamppua, jos uskallat, mutta samalla voit helposti paljastaa sijaintisi ja sinusta tuleekin seuraava uhri. Jos selviydyt hengissä 3 minuutin ajan, saat haulikon itsellesi.
http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/news/upload/actual_1446116785.jpg
Halloween-viikonlopun erikoistapahtuma ja livestream
Tänä viikonloppuna järjestetään erityinen Halloween-aktiviteetti, josta lähetetään lauantaina 31. lokakuuta klo 00:00 Suomen aikaa alkava livestream, mukanaan Rockstar Broadcast -tiimi sekä erikoisvieraita.