Halo: The Master Chief Collection on julkaistu


Yli 13 vuotta ensimmäisen Halo-pelin jälkeen alkuperäisellä Xboxilla vuonna 2001, legendaarinen pelisarja on saapunut tänään Xbox Onelle maailmanlaajuisen Halo: The Master Chief Collection julkaisun myötä.
Miljoonat ihmiset ovat seuranneet virallista maailmanlaajuista julkaisua livestriimien kautta netissä ja arviolta 285 000 fania on jonottanut yli 4 300 jälleenmyyjän järjestämässä yömyyntitapahtumassa päästäkseen käsiksi odotettuun peliin.
Halo on kuulunut aina yhteen Xboxin kanssa, sanoo Xbox-pääjohtaja Phil Spencer. Halo: The Master Chief Collection antaa meille mahdollisuuden kiittää fanejamme ja juhlia yhdessä heidän kanssaan uskomatonta pelikokoelmaa, joka esittelee Halo-universumin täysin uudelle pelaajasukupolvelle, sanoo Xbox-pääjohtaja Phil Spencer.
Ensimmäisissä arvioissa lehdistö on korostanut fanien innokkuutta nähdä Master Chief viimeinkin uudella sukupolvella. Yksinoikeudella Xbox Onelle julkaistua peliä on ylistetty “upeana johdantona yhdelle kaikkien aikojen rakastetuimmista pelisarjoista videopelien historiassa”* ja Metacritic-arvosana pelille on 89.
E3-2014-Halo-2-Anniversary-Ascension-Banshee-faceoff-jpg
Halo: The Master Chief Collection on saatavilla ympäri maailman ja Suomessa 69,90 € suositushintaan. Pelin PEGI-ikärajaluokitus on 16+ ja se on saatavilla vain Xbox One -peli- ja -viihdejärjestelmälle. Halo: The Master Chief Collection sisältää Halo 1-4 pelit, Halo: Nightfall digitaalisen TV-sarjan, jonka tuottaja toimii Ridley Scott, David Zucker ja Sergio Mimica-Gezzan, sekä pääsyn Halo 5: Guardians moninpelibetaan 29. joulukuuta.
*Lähde: Polygon: Halo: The Master Chief Collection Review: The Library
 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit
Lataa...