Oheislaitevalmistaja Logitech juhlistaa kansainvälistä naistenpäivää vuorokauden mittaisella ja peliaiheisella striimitapahtumalla ja varainkeruulla.

Viime vuosina peliala on tehnyt kovasti töitä sen eteen, että naiset otettaisiin paremmin vastaan pelaamisen ja kanssapelaajien parissa. Naisten tasa-arvoisuuden parantaminen myös pelaamisen parissa on ollut yksi alan keskeisistä keskustelunaiheista ja pyrkimyksistä. Logitechin keskeisiin arvoihin kuuluukin, että elämä on hauskempaa pelien kanssa koettuna. Tämän ajatuksen ansiosta Logitech Gaming on olemassa ja samalla haluamme varmistaa, että kaikki voivat nauttia pelaamisesta tasavertaisesti.

Logitech juhlii kansainvälistä naistenpäivää haluamalla huomioida pelien parissa olevia naisia. Jotkin suosikkipeleistä ovat naisten luotsaamia ja lukuisat naiset ovat olleet kehittämässä peliteknologiaa entistä paremmaksi, josta saamme nauttia monissa eri peleissä.

Osana naistenpäivän juhlintaa Logitech, Logitech G, Astro Gaming ja Blue Microphones emännöivät 24 tunnin kestoista striimitapahtumaa. Tapahtuma on jaettu usean kaupungin kesken ja se tapahtuu 7.-8. maaliskuuta varainkeruutapahtumana hyväntekeväisyyskohteenaan vesi. Tarkoituksena on kerätä puhdasta ja juomakelpoista vettä kehittyviin maihin terveyden edistämiseksi. Samalla halutaan parantaa näiden maiden mahdollisuutta koulutuksen ja työmahdollisuuksien suhteen. Erityisesti avuntarpeen kohteena ovat naiset ja lapset, jotka käyttävät jopa 40 miljardia tuntia vuodessa kerätäkseen puhdasta vettä. Tarkoituksena on parantaa naisten elämää maailmanlaajuisesti.

Striimiä näytetään Logitech G:n Twitch-kanavalla ja TILTIFY-palvelussa alkaen puolilta öin Suomen aikaa 7. ja 8. maaliskuuta välisenä yönä. Vieraana nähdään naispelaajia ja Logitechin työntekijöitä ympäri maailmaa.

Varainkeruuseen voi osallistua omalla lahjoitussummallaan livestriimin aikana ja Logitech vastaa omalla vastaavalla osuudellaan ensimmäiseen 15 000 dollarin lahjoitukseen asti. Vaivaisella 30 dollarin summalla saadaan puhdasta vettä yhdelle ihmiselle koko vuodeksi.

Kuva: YouTube