Street Fighter V: Champion Edition -toimintapeli täydentyy kahdella taistelijalla. Näistä ensimmäinen on Gill, joka on jo pelattavissa. Se sisältää myös uuden pelikentän ja uusia peliominaisuuksia koettavaksi.

Helmikuussa pelin hahmovalikoimaan tulee mukaan pahamaineinen, Street Fighter IV -pelistä tuttu Seth. Kaaoksen kuninkaanakin tunnettu pomovastushahmo on miimikko, jonka merkittävin erikoiskyky on vastustajahahmon liikkeiden matkiminen ja mallintaminen vastustajaansa vastaan. Sethistä on myös julkaistu uusi esittelyvideo, jonka antaa hyvän kuvan hahmon erikoisuudesta.

Street Fighter V: Champion Edition -taistelupeli sisältää lähes kaiken sisällön Street Fighter V– ja Street Fighter V: Arcade Edition -peleistä. Ainoat kokonaisuudesta puuttuvat poikkeukset ovat hahmojen tietyt turnausasusteet sekä Fighting Chance- ja brändiyhteistyöasut. Tämän myötä mukana on pelisarjan kattavin hahmo-, asu- ja kenttävalikoima. Yhteensä erilaisia hahmoja on peräti 40, tasoja 34 ja asuvaihtoehtoja yli 200. Pelimuotoja on tarjolla kaikille taitotasoille harjoituspelimuodoista monipuolisiin moninpelitiloihin sekä kiehtovaan tarinatilaan.

Street Fighter V: Champion Edition tulee myyntiin 29,99 euron hintaan PlayStation 4 -pelikonsolille ja pc-tietokoneille 14. helmikuuta 2020. Aiemman Street Fighter V -pelin voi myös päivittää Champion Edition -versioon erillisellä päivityspaketilla 24,99 euron hintaan.