Monster Hunter World: Iceborne -toimintapelin beetatesti kutsuu pelaajat ottamaan mittaa neljästä täysmittaisesta tehtävästä tulevana viikonloppuna sekä sen jälkeisellä viikolla. PlayStation 4 -pelikonsolin beetatestivaihe alkaa perjantaina 30. elokuuta kello 10.00 Suomen aikaa ja päättyy maanantaina 2. syyskuuta kello 9.59 Suomen aikaa. Xbox One -pelikonsolilla beetatestivaihe alkaa maanantaina 2. syyskuuta kello 10.00 Suomen aikaa ja loppuu torstaina 5. syyskuuta kello 9.59 Suomen aikaa. Iceborne-lisäosan beetatestivaiheeseen osallistuakseen ei tarvita Monster Hunter: World -peruspeliä.

Pelin julkaisua edeltävä beetatestivaihe tarjoaa entistä koleampaa tekemistä uusien hyytävien haastekokonaisuuksien myötä. Aiemman beetatestin myötä nähdyt aloitustason Jagras, keskivaikean vastuksen tarjoava Banbaro ja kovemmin haastava Tigrex ovat saaneet rinnalleen myyttisen Velkhanan ensimmäistä kertaa. Se on jättihirviöiden valioyksilö, joka saa pelaajat nöyrtymään haastetasonsa edessä. Tämän muinaislohikäärmeen jäiset henkäykset ja taistelukyvyt tarjoavat vaikean vastuksen myös kokeneille konkareille.

Aiempien beetatestien tapaan metsästäjähahmot voivat hyödyntää kaikkia pelin 14 erilaista asetyyppiä beetavaiheen neljässä eri tehtävässä sekä erillisellä harjoitusalueella. Aseissa on uusia Iceborne-ominaisuuksia sekä täysin uusia vaihtoehtoja, kuten Clutch Claw -varusteen tarttumismekanismi.

Jokaisen tehtävän ensimmäisestä suorituskerrasta pelaaja palkitaan varustesäkillä, jotka pelaaja saa käyttöönsä pelin julkaisuversion myötä. Nämä säkit sisältävät kertakäyttöisiä esineitä, joista on apua tehtäviä suoritettaessa.

Monster Hunter: World -toimintapeli on huippusuositun pelisarjan massiivisin osa. Yli neljäkymmentä miljoonaa peliä maailmanlaajuisesti myynyt pelisarja palaa entistä isompana ja kunnianhimoisempana. Luvassa on entistä monipuolisempaa hirviönmetsästystä, kun Monster Hunter: World esittäytyy uudistuneena toimintaroolipelinä. Luvassa on elävä ja hengittävä ekosysteemi erilaisine mielikuvituksellisine hirviöineen ja olentoineen. Pelaaja voi tutkia maailmaa ja suorittaa tehtäviään yksin tai jopa kolmen muun metsästäjän kanssa. Monster Hunter: World julkaistiin sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille vuonna 2018. Iceborne-lisäosa jatkaa suoraan alkuperäispelin tarinalinjasta uudella tehtäväkokonaisuudella. Tutkimustiimi matkaa veden yli jään ja lumen peittämälle Hoarfrost Reachin alueelle. Iceborne tuo mukanaan joukon uusia hirviöitä sekä vanhoja tuttavuuksia. Mukana on myös täysin uusia aseita ja uudenlaisia peliominaisuuksia, kuten erilaisia asekomboja ja uusia lisävarusteita. Iceborne-lisäosa vaatii toimiakseen alkuperäisen Monster Hunter: World -pelin.

Monster Hunter World: Iceborne julkaistaan PlayStation 4- ja Xbox One X -pelikonsoleille 6. syyskuuta 2019. Pc-tietokoneille peli ilmestyy tammikuussa 2020.