Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -toimintapeli on kokonaisuudessaan ilmaiseksi pelattavana tänä viikonloppuna, 16.-19. elokuuta.
Nyt on mahdollisuus liittyä jopa 35 miljoonan pelaajan mukaan ja kokea tiivistunnelmainen toimintapeli sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleilla että Windows-tietokoneilla Uplay-palvelun kautta.
Kaikki pelissä viikonlopun aikana suoritetut edistymiset siirtyvät automaattisesti pelaajan pelitilin myötä myös ostettuun peliin, joten mikään saavutuksista ei mene hukkaan. Lisäksi pelin Standard-, Advanced-, Gold- ja Complete-versiot ovat myynnissä jopa 60 prosentin alennushintaan 16.-27. elokuuta välisenä aikana. Peliversioiden alennusprosentti vaihtelee pelialustoittain ja ostopaikoittain.
Lisätietoa kokeiluviikonlopusta ja alennusmyynnistä löytyy pelin verkkosivuilta.
Elokuussa julkaistaan myös Rainbow Six: Siegen seuraava lisäosa, Operation Grim Sky. Se sisältää kaksi uutta operaattoria, joista toinen on amerikkalainen hyökkäyspuolen sotilas ja toinen brittiläinen puolustustaistelija. Samalla lisäosassa on pelin ensimmäinen uusiksi rakennettu kartta, Hereford Base. Pelin kolmannen vuoden kolmannen pelikauden sisältö julkistetaan kokonaisuudessaan 19. elokuuta Six Major Paris -tapahtumassa.

Taktisen ja toimintapitoisen erikoisryhmätoiminnan ykkösnimi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege vie pelaajansa jännittävän ja kiihkeätunnelmaisen toiminnan maailmaan, jossa lainvalvojat ja ammattirikolliset ottavat yhteen toistensa kanssa. Rainbow Six -pelisarja ei kuitenkaan edusta suoraviivaista räiskimistä, vaan rakentuu tarkkaan laadittujen strategioiden ja taktisten toimintamallien varaan. Poliisin ja armeijan erikoisryhmistä tutut erikoisvälineet, kuten erilaiset räjähteet, kranaatit, suojakilvet ja monet muut apuvälineet ovat yhtä tärkeässä osassa kuin vaativaan voimankäyttöön tarkoitetut ampuma- ja lähitaisteluaseet. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onkin yhdistelmä sekä kiivasta räiskintää, vaarallisia lähitaistelutilanteita että taktista osaamista ja strategista pohdintaa. Yksinpelin lisäksi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege tarjoaa monipuoliset moninpelitilat, joissa pelaajat voivat toimia ryhmissä toisiaan vastaan. Peli soveltuukin erinomaisesti myös elektronisen urheilun temmellyskentäksi.
Tom Clancy’s Rainbow Six Siege on saatavana sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.
Kuvat: Rainbow 6 Siege