Ihan alkuun, ainahan tämä on sanottava: en ole rasisti. Enkä minä olekaan. Rasisti on se, jonka mielestä joku on huonompiarvoinen ihonvärinsä takia. En ole rasisti. Mutta sen sanon, että kyllä kulttuurit ovat niin erilaisia aina välillä, että ei ihme, että törmäyksiä syntyy.
Olen kuullut valituksia monilta asiakkailtani siitä, että ulkomaalaisten prostien eli hupakkojen käyttäytymismallit ovat ihan erilaisia. Monesti jopa asiattomia. Esimerkiksi: jos yrität tavoitella hupakkoa niin että numerosi näkyy (monihan ei vastaa tuntemattomiin), etkä saakaan tätä naista kiinni, niin hän soittaa sinulle jonkin ajan päästä takaisin.
VÄÄRIN TOIMITTU!
Horo ei koskaan soita takaisin, koska hän ei voi mitenkään tietää, että vastaanottaja on yksin soittohetkellä. On todella amatöörimäistä soitella takaisin, kun mies siellä voi vastata vahingossa vaimonsa läsnä ollessa.
Toinen mistä näitä ulkomaaneläviä syytellään on feikkikuvat. Ilmoitukset vilisevät joko kokonaan väärästä henkilöstä otettuja kuvia, tai sitten ne ovat 10 vuotta vanhoja. Kovin moka on se, että mies meni panemaan jotain virolaista, niin siellä oli jamaikalainen tumma lyyli. Kyllä vähän pitää totta puhua näissä ilmoissa ja kuvissa helvetti soikoon.
Suomalaismiehiltä eli asiakkailta on tullut myös sellaista palautetta että monilla etelän hetelmällä on hygieniatasossa toivomisen varaa. Ei ole kamalan ihanaa mennä kesäkuumalla paneskelemaan pikku luukkuun, jossa nainen haisee jo valmiiksi hieltä. Me suomalaiset horot monesti vaadimme miestä käymään suihkussa ennen aktia. No hemmetti soikoon – pitäähän sen horonkin olla puhdas.
Tästä nyt moni varmaan vetää herneet että olen rasisti, mutta en ole. Kulttuurit ja pelisäännöt vaan ovat välillä vähän erit siellä, täällä, tuolla ja meillä. Ei siinä sen kummempaa. Monien asiakkaiden ajatuksena kuitenkin on ollut: ulkomaalaiset tytöt pilaavat koko homman!
Itse en nyt kyllä sitäkään mieltä ole. Kunhan tietyt asiat saadaan kuntoon. Kyllähän eksoottinen ulkonäkö todella kiihottaa monia, ja ymmärrän sen täysin. Ulkomaalaisilla on myös varaa myydä palveluksia halvemmalla, jolloin ne ovat semmoistenkin piirissä jotka eivät muuten pimpalle pääsisi.
Sitten vielä yksi asia: Joko SINÄ MUSSUKKANI kävit katsastamassa, miten helppoa naisseuran löytäminen nykyisin on?? Tiesitkö sinä, että Facebookista on olemassa tuhmempi versio… :D Klikkaa alta.

Tsaukki taas,
-n-
(Kuvituskuva ei liity kirjoitukseen)
Ilotyttö paljastaa:
Lähden horokiertueelle – täältä minut voi bongata
Järkytyin Yyterin naukurannalla
Näillä saat potenssisi kuntoon
Kamalat ilolinnut, eli hirviöhorot top 7
Matkustatko Thaimaahan? Tätä thainainen haluaa
Erikoisimmat panot pitkiin aikoihin
Asiakas rakastui minuun – tämän kaiken hän olisi tarjonnut
Järkytyin seksikaupassa – vain kärpäset puuttuivat
Sexpo-säätiön työntekijöille potkut, kiitos!
Kun tulet asiakkaaksi, älä missään nimessä tee näin
Mitä mieltä olet ulkonäöstäni?
Pappi tuli asiakkaaksi – sitten homma meni todella oudoksi
Näin rankasti jotkut ilotytöt huijaavat
5 ohjetta loistoseksiin
Elämäni järkyttävin asiakaskokemus
Minkä ikäisille ilotytöille on eniten kysyntää? Vastaus yllättää
Kun horo menee lääkäriin, niin lääkäri punastuu
Asiakkaaksi tuli Oulussa Sipilän näköinen mies
Putous-hemmo tuli panoille
Mieshuorille on nyt tilausta – näin paljon he tienaavat
Suomen naiset, näin teette miehenne onnellisiksi
Voisinko olla yhden miehen horo?
Näin saat miehen nauttimaan taivaallisista suikkareista
Huoran avoin kirje Juha Sipilälle
Tämä poliitikko oli peto sängyssä