Radio Suomipopin Aamulypsyssä kuultiin tiistai-aamuna juontaja Jaajon Linnonmaan uskomaton kertomus siitä, miten huonosti aamu voikaan lähteä käyntiin.

Jaajolla oli maanantaina Diili-ohjelman uuden kauden ensimmäiset kuvaukset, joihin mies suuntasi melkoisen häsellyksen jälkeen saatuaan ensin perheen neljä lasta valmiiksi kouluun.

Auton tankki oli kuitenkin lähes tyhjä, joten Jaajo kurvasi ensitöikseen huoltoasemalle tankkaamaan ja päätti samalla tyhjentää auton sinne kertyneistä roskista.

– Keräsin sitten kaikki kipot, kupit ja mahdolliset ja katson, että roskis on aika täynnä, mutta laitan roskat sinne. Samantien roskiksen pohjalta kuuluu sellainen kolahdus, Jaajo kuvailee.

Juontajan pois heittämissä roskissa ei ollut mitään painavaa, joten hän päätteli heittäneensä vahingossa myös auton avaimet roskasäiliöön. Huoltoaseman henkilökunta ei saanut siihen hätään aukaistua lukossa ollutta roskasäiliötä, joten Jaajo päätyi tyhjentämään roska kerrallaan säiliön sisältöä tyhjään jätesäkkiin.

– Otan sieltä sitten öljytönikkää ja hodaripapereita, missä on ketsuppia ja meen sitten puoliksi sinne sisään ja toisella kädellä nostan muovipussia.

Tässä vaiheessa viereen kurvaa myös sivullinen, joka kuittailee Jaajolle nauraen ”Haluatko miljönääriksi” ja astelee sisään huoltoasemalle.

– Sit se tuli sieltä liikkeestä takaisin ja heitti vielä, että ”Hei Jaajo, mulla on täällä tyhjiä pulloja!”. Onneksi se lähti siitä nopeasti, muuten sillä olis yks leuka vähemmän, Jaajo uhoaa lähetyksessä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Lopulta Jaajo sai roskapussia nostettua niin paljon, että sai kätensä aivan pussin pohjalle.

– No siellä pohjallahan oli siis ehkä kaksi litraa kahvia, kokista, hodaria ja kaikkea muuta, Jaajo kuvailee lähetyksessä ja alkaa yökkäillä äänekkäästi juontajakollega Tuukka Ritokosken yökkäillessä vieressä.

– Sit mä tunnen, että täällähän se kova juttu onkin, niin siellä oli sellainen yhdeksän watin patteri, minkä vaimo laittoi joskus autoon ja sanoi, että muista ostaa tällainen uusi patteri palohälyttimeen.

– Kävelin sisään autoon niin mun auton avaimet on siinä kupissa missä niiden paikka on.

Lue myös:

Sointu Borg paljastaa totuuden – näin sujuu työskentely Jaajo Linnonmaan kanssa: ”Pyörittää miljoonaa asiaa päällekkäin”

Jaajo Linnonmaa haastoi radiojuontaja Tuke Ritokosken golfissa – ”Jos häviät, joudut juoksemaan alasti torilla”