Yhdysvaltalainen supertähti Lady Gaga julkaisi helmikuussa uuden ”Stupid Love” -kappaleen, jonka musiikkivideolla hän esiintyi futuristisessa ja varsin niukassa pinkissä asussa.

Kaunotar on nyt vienyt scifi-elementtejä vielä pidemmälle poseeraamalla Paper Magazine -lehdelle kuvissa, joista osassa hän on täysin alastomana. Surrealistisissa kuvissa nainen nähdään robottimaisena ihmishahmona, johon on kytketty suuri määrä erilaisia johtoja.

Jos kuva ei näy, sen voi katsoa täältä.

Tällä hetkellä Lady Gaga on omaehtoisessa karanteenissa koronaviruksen takia. Uudessa Instagram-päivityksessään hän poseeraa miesystävänsä kanssa ja toivoo ihmisiltä malttia vaikeassa tilanteessa.

– Päivä 6 itsekaranteenissa! Vahvasti menee, pelataan video- ja korttipelejä ja pidetään huolta toisistamme. Tärkeä muistutus: pidä mielesi niin stressivapaana kuin mahdollista ja vartalo liikkeessä. #selflove #selfcare #bekind yritä olla levittämättä sitä jos sinulla on se #corona on ok ja niin ihanaa pysyä kotona jos vain pystyy! Miten kiltti teko maailmalle ❤️, hän kirjoittaa kuvatekstissä.

Alla lisää näyttäviä kuvia Lady Gagasta.

Lady Gagan seuraava albumi Chromatica julkaistaan 10. huhtikuuta.

Kuvat: Instagram