Amerikkalainen Maci Currin, 17, on nyt Guinness World Recordsin maailmanennätyksen haltija. Itseasiassa Currinin nimissä on kaksi ennätystä. Hän on maailman pitkäjalkaisin teini-ikäinen ja maailman pitkäjalkaisin nainen.

Currin on tällä hetkellä ällistyttävät 208 senttimetriä pitkä ja nuoren naisen jalkojen pituus on 134 senttiä, joka on noin 60 prosenttia nuoren naisen koko pituudesta.

Currin kertoo Guinness World Recordsin julkaisemalla Youtube-videolla, että ymmärsi jo esikoulussa olevansa muita pidempi.

– Ajattelin, että ahaa, jokin on erilaista.

Traci-äidin mukaan Currinia luultiin jo taaperoiässä vanhemmaksi kuin tämä oikeasti oli. Ihmiset ihmettelivät muun muassa miksi tarhaikäisellä oli vielä vaipat, vaikka Currin oli vasta 2-vuotias.

Guinnessin videolla Currin kertoo, ettei hänellä ollut koskaan varsinaisia kasvupyrähdyksiä, vaan hän kasvoi lapsena tasaisesti noin 10-13 senttiä vuodessa. Pitkien jalkojen takia häntä ei ole koskaan kiusattu, mutta pituus on aiheuttanut aiemmin pilkkaamista.

– Luulen, että se johtui siitä, etteivät muut lapset osanneet käsitellä asiaa, Currin kertoo videolla.

Lukioikäisenä hän tajusi, ettei muiden mielipiteistä kannata välittää ja näkee nykyään erilaisuutensa juuri vahvuutena.

– Olen ylpeä siitä. Pitkissä jaloissa on hyvää se, että olet uniikki ja sinussa on jotain erilaista. Ihmisiä kiehtoo sellainen.

– Pituus on lahja jota ei pitäisi hävetä, vaan nauttia siitä, Currin sanoo.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Minttu Räikkösen harvinainen video Kimin kotiinpaluusta sekoitti somen – katso!

Erika Vikmanin yllättävä menneisyys paljastui: näytteli suositussa sarjassa jo 16-vuotiaana – katso video!