Sohvaperunat-sarjasta tuttu yrittäjä ja mediapersoona Juhani Koskinen, 34, kertoili kihlattunsa Veronica Verhon uudessa Elämäni kesät -podcastissa festarimuistojaan ja paljasti yhden tatuointinsa häkellyttävän tarinan.

Kesäfestareita rakastava Juhani sai ensikosketuksensa festareihin jo 16-vuotiaana Turun Ruisrockissa. Sittemmin hän on myös työskennellyt muun muassa Down By The Laituri -festareilla ja päässyt haastattelemaan suomirockin isoja nimiä.

– Parasta festareilla on se yhteisöllisyys. Kaikki haluaa pikkujurrissa pitää hauskaa hyvällä fiiliksellä, Juhani kertoo.

Festareihin liittyy myös yksi näyttävästi tatuoidun Juhanin tatuoinneista.

– Yhtenä vuonna Apulanta oli pääesiintyjänä ja ennen heidän keikkaa kysyin Toni Wirtaselta ujona poikana, että voisiko sulta saada Odotus-kappaleen sanat ja nuotit paperille.

Apulantaa isosti fanittava Juhani paljasti Wirtaselle haluavansa tatuoida kyseisen kappaleen itseensä.

– Apulanta veti keikan, festarit loppui siltä päivältä siihen ja sit Wirtanen kävelee heidän bäkkäriltä paperilappu kädessä, sujauttaa sen mulle ja sanoo, että älä sitten kadota sitä, Juhani muistelee.

– Sinne hän oli sitten kirjoittanut ne soinnut ja nyt ne löytyy tatuointimusteena mun kyljestä.

Myös Eppu Normaalin tapaaminen ja haastatteleminen oli Juhanille iso juttu. Repullinen hittejä -albumi soi paljon Juhanin lapsuudessa, sillä hänen isänsä on aina fanittanut yhtyettä.

– Se oli hieno juttu kun pääsi haastattelemaan ja samalla sai suhteilla tarjottua isille ja äidille vielä liput Epun keikalle.

– Siinä tuli sellainen olo, että kyllä nyt jonkun teini-iän kännireissun varmaan sai anteeksi.

Lähde: Elämäni kesät –podcast

Lue myös:

Veronica Verho julkaisi harvinaisen paljastavan bikinikuvan: ”Ihana kesämisu!”

Juhani Koskinen rehellisenä hänen ja Veronica Verhon riidoista – ”Ei kovin mahtavalta tunnu”