Toimittaja ja mediapersoona Maria Veitola, 48, vieraili Ina Mikkolan Runkkarin ystäväkirja -podcastissa ja avasi taustoja vuoden 2009 Venla Gaalassa kohua herättäneestä kielisuudelmastaan.

Veitola oli tuolloin ehdolla parhaan keskusteluohjelman kategoriassa yhdessä juontaja Kristiina Komulaisen ja näyttelijä Miitta Sorvalin kanssa ja päätyi suorassa lähetyksessä hetken mielijohteesta kielisuutelemaan Komulaisen kanssa.

– Olin niin kuolettavan tylsistynyt ja ajattelin, että nyt jotain säpinää. Oli hienoa, että Kristiina oli siinä messissä. Ei me edes tunnettu niin hyvin. Oltiin joskus tavattu ja sitten me seistiin siinä vierekkäin. Miitta sai sen palkinnon ja olin vaan, että vitsi toi Kristiina on kuuma ja tuntui, että Kristiina ajatteli samoin.

– Sitten me vaan ruvettiin suutelemaan ajattelematta sen kummemmin ja tehtiin se vielä myöhemmin uudestaan.

Tapahtunut sai aikaan kohun ja muun muassa Marco Bjurström paheksui julkisesti naisten tekoa. Veitola muistelee tapahtunutta kuitenkin hyvillä mielin.

– Samaan aikaan se oli täysin älytöntä mutta myös ihan sairaan siistiä, että meillä oli joku omituinen yhteys Kristiinan kanssa.

Veitola myöntää, että voisi tehdä vastaavanlaisen tempauksen jatkossakin.

– Se olisi tietysti vähän tylsää toistoa. Pitäisi varmaan keksiä jotain uutta ja hätkähdyttävää.

Lähde: Runkkarin ystäväkirja -podcast Supla+-palvelussa.

Lue myös:

Maria Veitola joutui nuoruudessaan häpeällisten tekojen kohteeksi – ”Tissejä puristeltiin, haaroja kourittiin”

Pääministeri Sanna Marin avautuu Maria Veitolalle pakkomielteestään – ”Koen syyllisyyttä ja häpeää”