Penelope-hitistään tunnettu räppäri William eli Ville Virtanen saapui Helsingin käräjäoikeuteen tiistaina 30. marraskuuta vastaamaan syytteisiin rahanpesusta. Syyte on kytköksissä isoon huumevyyhtiin.

Iltalehden mukaan William saapui oikeuteen erittäin vaitonaisena ja pää painuksissa. Hän viipyi istunnossa vain hetken ja kommentoi sen jälkeen asiaa lyhyesti.

– Toivottavasti toi lynkkaus nyt loppuisi. Toi on väärinkäsitys. Tässä on saanut kaikki ihan tarpeeksi kuraa niskaan, hän totesi.

Williamin syyte liittyy suureen huumeoikeudenkäyntiin, jossa huumeliigaa syytetään tuhansien Subutex-tablettien ja 10 kilon amfetamiinierän maahantuonnista.

Syyttäjän mukaan William olisi kuljettanut jutun päätekijältä saamansa 10 000 euroa käteistä rahaa kesällä 2021 Espanjaan tarkoituksena luovuttaa rahat siellä liigan pomolle.

Syttäjä vaatii Williamille kolmen kuukauden ehdollista vankeustuomiota.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vyyhdissä on syytettynä myös useita muita henkilöitä, joilla rikosnimikkeinä ovat muun muassa törkeä huumausaine rikos ja törkeä rahanpesu. Syyttäjä vaatii jutun päätekijälle 12 vuoden vankeutta.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:

Sonja Aiello kommentoi räppärirakkaansa Williamin rikossyytettä: ”Niin se hyvä päivä voi muuttua pahimmaksi painajaiseksi”

Seiska: Räppäri William syytteeseen rahanpesusta – osallisena huumeliigan toimintaan!