Kannelmäen juna-aseman puukotus: Somessa liikkuu selkeästi vääriä tietoja

Helsingin poliisi on jatkanut aikaisemmin uutisoidun Kannelmäen puukotuksen epäiltyjen kuulusteluja. Julkisuuteen ei kuulustelujen sisällöstä voi vielä kertoa, sillä se voi vaarantaa esitutkinnan.

– Poliisi kuulee myös todistajia. Poliisi on jatkanut kuulustelujen ohessa myös muita tutkintatoimenpiteitä, kuten tarkistanut, pitävätkö kuulusteluissa ja muuten esille tulleet tiedot paikkaansa. Poliisi tekee myös hyvää yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa, mutta emme kuitenkaan lähde erittelemään asiaa enempää tässä vaiheessa tutkintaa, kertoo rikosylikomisario Juhani Vuorisalo Helsingin poliisilaitokselta.

Sosiaalisessa mediassa on poliisin mukaan liikkunut tietoa ja huhuja rikoksesta, jotka eivät pidä paikkaansa. Poliisi painottaa, että on tärkeää olla levittämättä vahvistamattomia tietoja tällaisissa tapauksissa.

– Mikäli joku tietää asiasta jotain, joka voi olla merkityksellistä asian selvittämisen kannalta, pyydämme häntä ilmoittamaan nämä tiedot viipymättä poliisille.

Tiedot voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen [email protected] Kaikki tapahtuneeseen liittyvät tiedot edistävät tutkintaa ja edesauttavat rikosprosessia, jotta tekijät saadaan vastuuseen teostaan.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.