Laulaja Jippu, oikealta nimeltään Meri-Tuuli Elorinne kertoo Instagram-tilillään joutuneensa huijauksen kohteeksi. Jippu kertoo Stories-videolla, että hänen nimellään mainostetaan laihdutusvalmistetta, jonka kanssa hänellä ei kuitenkaan ole mitään tekemistä.

– Nyt nimittäin mainostetaan mun nimellä jotain vitamiinibooster laihdutusjuttua ja että olen alkuperäispainoltani ollut 198 kiloa ja sitä syömällä nykyään painan 58 kiloa, Jippu kertoo videolla.

– Tämä on joku huijarityyppi. Olen soittanut tästä poliiseille ja yritetään nyt selvittää, että kuka tämän pillerin takana on. Älkää siis uskoko tuota. En tiedä tästä pilleristä mitään.

Jippu on kertonut julkisuudessa laihtuneensa huimat 30 kiloa mutta muistuttaa, että tiputti painoaan jättämällä sokerin ja karkit pois ruokavaliostaan. Hän toivookin, etteivät ihmiset haksahtaisi kyseenalaisiin mainoksiin.

– Älkää nyt hyvät ihmiset uskoko tällaisiin pilipali juttuihin. Käyttäkää sitä omaa järkeä, jos te näette tuollaisen mainoksen. Eihän noi voi pitää paikkaansa.

Jippu varoitti asiasta myös julkaisemalla kuvan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Laulaja Jippu avautuu hurjasta laihtumisestaan: ”Toivon, ettei minua pidetä terveysesikuvana”

Laulaja Jippu laihtui 30 kiloa – julkaisi kuvan uskomattomasta muodonmuutoksesta!