Maajussi-Maunon morsianehdokkaasta Saritasta, 26, nousi kohu Maajussille morsian -sarjassa, kun hänen rankka rikostaustansa selvisi.
Saritalla on tuomioita mm. ex-miehensä pahoinpitelystä, ajoneuvon luvattomasta käytöstä sekä varkauksista. Hänellä on myös pitkä ulosottohistoria.
Viime vuonna hän sai 10 kuukauden ehdollisen tuomion kahdesta ex-miehensä, Jukka-Pekka Juuselan, 40, pahoinpitelystä.
Juhannuksena 2016 Sarita löi Juuselaa keittiöveitsellä rintaan. Juusela kertoi Seiskalle, että Sarita oli koko juhannusillan haukkunut tämän ex-vaimoa, jonka kanssa Juusela joutui olemaan tekemisissä yhteisten lasten takia. Lopulta Juusela ilmoitti lähtevänsä taksilla pois mökiltä, jolloin Sarita oli miehen mukaan mennyt sisälle hakemaan leipäveitsen.
– Kun hän palasi, hän huusi, että sinä et minua jätä ja iski veitsellä. Jos en olisi saanut kummallakin kädellä Saritaa puukkokädestä kiinni, veitsi olisi todennäköisesti osunut kriittisempään paikkaan. Sain sen onneksi ohjattua rintalastaan, Juusela kertoi Seiskalle.
Poliisi sanoi Juuselalle, että hänen selviytymisensä oli ollut ”Luojan lykky”. Kolmisen kuukautta kestänyt suhde päättyi pian tapahtuneen jälkeen.
Toinen pahoinpitely tapahtui saman vuoden elokuussa, kun Sarita tuli kahden kaverin kanssa Juuselan ex-vaimon luo, jossa mies oli ”hoitamassa lasten asioita”. Juuselan mukaan Sarita hakkasi sekä raapi häntä ja toinen kavereista kuvasi ”varmuuden vuoksi” videota. Kolmikko poistui vasta, kun ex-vaimo soitti hätäkeskukseen.
Maajussi-Sarita ei ole Juuselan mukaan osoittanut katumusta pahoinpitelyistä. Mies kertoo Seiskalle saaneensa vielä reilu kuukausi sitten tekstiviestin Saritalta, jossa hän väittää pahoinpitelyn olleen täysin Juuselan oma vika.
Kuvat Juuselan kasvoissa olevista vammoista voi katsoa Seiskan verkkosivuilta.
Lähde: Seiska
Kuva: MTV3, Maajussille Morsian ruutukaappaus