Tunnettu julkkiskaunotar Maisa Torppa joutui syksyllä 2021 massiivisen kohun keskiöön, kun media uutisoi Torppaan kohdistuneista rikosilmoituksista.

Torppaa epäiltiin alaikäiseen lapseen kohdistuvasta uhkailusta. Lisäksi hänen epäiltiin rikkoneen teräaseella lapsen vaatteita ja leluja. Epäiltyinä rikosnimikkeinä tapauksissa olivat laiton uhkaus ja vahingonteko.

Rikosepäilyt liittyivät marraskuussa 2020 tapahtuneeseen välikohtaukseen.

Nyt Torppa kertoo omalla Instagram-tilillään, että häneen kohdistuneet rikosepäilyt on todettu perättömiksi.

– Loppuvuonna 2020 oli poliisille tehty minusta rikosilmoitus, jossa väitettyjä nimikkeitä oli vahingonteko ja laiton uhkaus. Asiaa käsiteltiin ihan kohtuuttomasti julkisuudessa. Ilmoituksen tekemisen ja annettujen haastatteluiden motiivi oli aika selvästi halu saada mulle paha mieli ja mainehaittaa, Torppa kirjoittaa Instagramissa.

– Ei ole salaisuus, että viimein huhtikuussa 2023 sain mustaa valkoisella, että rikosepäily osoittautui perättömäksi. Asia on loppuunkäsitelty, hän toteaa.

Torppa vaikuttaa olevan lopputuloksesta hyvin iloinen.

– Viimeisen 2,5 vuoden teemabiisi on ollut Abban – The Winner Takes It All, ja kaikki on mennyt sen tahtiin enemmän, kuin parhaiten päin. Elämä on aika älyttömän ihanaa! nainen hehkuttaa.

Lue myös:

Maisa Torppa joutui vuosi sitten massiivisen kohun keskiöön – kertoo nyt totuuden rikosilmoituksista: ”Äärimmäisyyksiin mennyttä kiusaamista”

Henna Kalinaiselta rajua kritiikkiä Maisa Torppaa kohtaan – väittää Torpan juonineen hänet ulos tosi-tv-ohjelmasta!