Tunnettu tosi-tv-tähti Henna Kalinainen kritisoi Vilma Karjalaisen kanssa pitämässään podcastissa rajusti kohukaunotar Maisa Torpan toimia.

Kalinainen muistelee podcastissa vuosien takaisia, Viidakon tähtöset -ohjelmassa tapahtuneita käänteitä. Hän väittää Torpan savustaneen hänet ulos tosi-tv-ohjelmasta.

Kalinainen pudotettiin Viidakon tähtösistä ensimmäisenä, ja tämä oli naisen mukaan Torpan syytä.

– Maisa Torppa juoni minun selkäni takana, Kalinainen toteaa podcastissa.

– Tämä kyseinen nainen oli keksinyt tällaisen jutun, että olisin itkenyt hänelle kahden kesken siitä, kuinka ikävä minulla on kotiin, enkä enää kestä olla siellä, hän jatkaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kalinainen kuvailee Torppa uskotelleen leirin muille naisille tarinan olevan totta, jotta he äänestäisivät Kalinaisen ulos kilpailusta.

Kalinaisen mukaan hän olisi todellisuudessa halunnut voittaa koko pelin, ja kotimatkalle lähtö tuli hänelle pettymyksenä.

Torpan käytöstä Kalinainen pitää ilkeänä.

– Tuo oli niin kieroa, voin sanoa, Kalinainen summaa.

Lue myös:

Henna Kalinainen rehellisenä seksuaalisesta suuntautumisestaan – viehättyi naisista jo nuorena: ”Halusimme kokeilla miltä se tuntuu”

Henna Kalinainen teki yllättävän paljastuksen seksuaalisesta suuntautumisestaan: ”Pakko tunnustaa, että kuulun samaan kerhoon kuin Sanni”