Brasilian Rio de Janeirossa tapahtui ryöstöyritys, joka ei edennyt ryöstäjän suunnittelemalla tavalla.

Ryöstöyrityksen kohteena nimittäin oli brasilialainen vapaaottelija Polyana Viana, 26, ja lopputulos oli karua jälkeä… ryöstäjälle.

UFC-organisaation johtaja Dana White julkaisi Instagramissa rajun kuvan Vianasta ja ryöstäjästä.

– Vasemmalla on Polyana Viana, yksi UFC-taistelijoistamme ja oikealla on mies, joka yritti ryöstää hänet. Vi*un huono idea, White tylytti kuvan yhteydessä.

Viana kertoi MMAjunkielle olleensa istumassa asuntonsa edessä odottamassa Uber-kyytiä, kun tuntematon mies lähestyi häntä kysyen aikaa. Sitten mies sanoi olevansa aseistettu ja vaati Vianaa antamaan hänelle puhelimensa. Mies laittoi kätensä väittämänsä aseen päälle, jolloin Viana huomasi, että kyseinen kohta näytti liian pehmeältä.

– Hän oli hyvin lähellä minua, joten ajattelin että jos se on ase, hänellä ei ole aikaa vetää sitä. Nousin siis ylös. Täräytin kaksi lyöntiä ja yhden potkun. Hän kaatui ja sitten otin hänet kuristusotteeseen, Viana kertasi tilannetta MMAjunkielle.

Poliisin saavuttua paikalle kävi ilmi, että miehen väittämä ase oli pahvinpala, joka oli leikelty aseen muotoiseksi. Viana muistelee ajatelleensa ryöstöyrityksen aikana, että kyseessä ei ollut oikea ase, vaan ehkä se oli leikkiase tai puukko.

Ryöstöyritys ei ollut Vianan ensimmäinen, sillä ennen Rio de Janeiroon muuttamista hän asui kotikaupungissaan Belemissä, jossa kaksi miestä yritti ryöstää häneltä niin ikään puhelinta. Miehet lähestyivät häntä moottoripyörällä, rikkoivat hänen sateenvarjonsa ja vaativat puhelinta. Hän kieltäytyi ja löi toista miestä, jonka jälkeen miehet pakenivat paikalta. Viana myöntää pelänneensä tuolloin itsekin, koska miehiä oli kaksi, mutta tietää myös miesten pelästyneen hänen yllättävää vastaiskuaan.

Lähde: MMAjunkie

Kuvat: Instagram / Polyana Viana / Dana White