Vuosi sitten syksyllä saksalaisen metroaseman portaita kävelleen naisen rajusti takaapäin alas potkaissut 28-vuotias Svetoslav Stoykov jäi kiinni törkeästä teostaan, koska se tallentui valvontakameralle.
Stoykov sai tänä kesänä kahden vuoden ja 11 kuukauden vankilatuomion potkaisusta sekä tapaukseen liittymättömästä itsensä paljastamisesta. Bulgariassa aiemmin toisen vankilatuomion istuneen Stoykovin vankilarangaistus olisi BBC:n mukaan ollut pidempi, mutta lieventävinä tekijöinä pidettiin miehen auto-onnettomuudessa saamaa aivovammaa sekä huumeiden ja alkoholin väärinkäyttöä, joiden vuoksi hänen harkintakykynsä oli heikentynyt.
Stoykov istuu rangaistustaan Berliinin Heideringin vankilassa, jossa hän on nyt itse joutunut väkivallan kohteeksi.
Viime perjantaina klo 04:05 t-paidoilla kasvonsa peittänyt miesjoukko hyökkäsi Stoykovin kimppuun sen jälkeen kun vartija oli avannut hänen sellinsä oven. Miehet hakkasivat Stoykovin huonoon kuntoon ja poistuivat nopeasti paikalta.
Brandenburgin poliisilaitoksen mukaan Stoykov huusi pelosta ja kivusta niin kovaäänisesti, että vartija kuuli hänet suljetun oven läpi ja juoksi heti takaisin.
Stoykovin saamista vammoista ei ole tarkkaa tietoa, mutta paikalle kutsuttiin lääkäri hoitamaan häntä.

Lähde: Unilad