Ex on the Beach Suomi -sarjan yksi päätähdistä Kasper Konttila joutuu Seiskan selvityksen mukaan oikeuteen. Konttilaa syytetään tyttöystävänsä, tosi-tv-tähti Annika Karjalaisen pahoinpitelystä. Karjalainen on osallistunut myös Paratiisihotelli ja Ex and the City Suomi -ohjelmiin.

Pahoinpitely sijoittuu kesään 2020. Konttilalla on yhteensä viisi aiempaa rikostuomiota, joista hänet on tuomittu neljän kuukauden ehdolliseen vankeuteen. Pahoinpitelysyyte on nostettu Konttilan ollessa vielä koeajalla.

Parin muutaman vuoden kestänyt suhde on ollut toistuvasti katkolla. Konttila osallistui viime maaliskuussa Ex on the Beach Suomi -ohjelmaan, jonne Annika saapui miehen exänä ohjelman yhdeksännessä jaksossa. Pari palasi ohjelman aikana yhteen, erosi ja ovat nyt jälleen yhdessä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Konttila julkaisi viime lokakuussa Karjalaista ylistävän kirjoituksen Instagram-tilillään.

– Tässä on ihminen jonka kaa tavattiin reilu pari vuotta sit, on ollu ylämäkiä, alamäkiä ja kaikenmoista settiä mut silti jotenki ollaan aina päädytty takas toistemme luo. Mul on semmonen olo etten halua elää ilman tätä ihmista koska välitän ja rakastan kaikkea tässä naisessa, tekisin mitä vaan tän ihmisen eteen, Konttila kirjoitti tuolloin.

– Aina ei oo ollu mitää ruusuilla tanssimista mut silti me pysytään yhessä. Rakastan sua äärettömän paljon.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lähde: Seiska

Lue myös:

Seksuaalirikoksesta tuomitulta Nikke Ankaralta julkinen anteeksipyyntö: ”Käyttäytymiseni oksettaa minua”

Laulaja Jippu joutui häikäilemättömän huijauksen kohteeksi – varoittaa seuraajiaan: ”Olen soittanut poliisille”