Suomalainen 52-vuotias liikemies ja virolainen malli Hanna-Maria Sell, 23, on löydetty surmattuina Tallinnassa. Poliisi sai tiistaina kello 14 tiedon, että Tallinnan vanhassakaupungissa sijaitsevasta asunnosta on löydetty kahden ampumavammoihin menehtyneen ihmisen ruumiit. Paikalta löytyi myös ase, jonka alkuperä on poliisin tiedossa.

Viron medioiden mukaan mukaan tapaukseen ei liity kolmansia osapuolia. Laukaukset on ammuttu paikan päältä löytyneellä aseella ja surmaaja on todennäköisimmin toinen uhreista. Viron poliisi on käynnistänyt asiasta rikostutkinnan.

Virolaislehti Delfin mukaan liikemies ja Sell asuivat vanhassakaupungissa avoliitossa. Liikemies tuomittiin Suomessa viime viikolla törkeästä kirjanpitorikoksesta, törkeästä petoksesta ja törkeästä velallisen epärehellisyydestä neljäksi ja puoleksi vuodeksi vankeuteen.

Haapsalusta kotoisin olevaa Hanna-Maria Selliä pidettiin Viron mallimaailman nousevana tähtenä. Hän nousi julkisuuteen jo 16-vuotiaana Viron huippumalli -ohjelmasta ja on voittanut sittemmin useita kauneuskilpailuja.

Sell oli myös kolmen yrityksen hallituksen jäsen ja toimi näiden lisäksi yhteyshenkilönä kolmessa muussa yrityksessä, joita kaikkia yhdistää se, että ne ovat ulkomaalaisten omistuksessa.

Kuva: Facebook Hanna-Maria Sell

Lue myös:

Tässä ovat Viron tunnetuimmat julkkikset: tv-juontajan seksiskandaali, julkkisparin väkivaltainen avioliitto ja Viron Sanna Marin!

Seiska: Ex-mäkihyppääjä Harri Olli pidätettiin – pahoinpiteli uhrin sairaalakuntoon!