Salatut elämät -sarjasta tuttu Susanna Indrén, 53, käy läpi sotkuista eroa itseään 26 vuotta nuoremmasta miehestään Samulista.

Pariskunnan tiet erkanivat rajujen riitojen sävyttämänä viime syksynä, mutta toissa viikolla he kertoivat onnellisina Seiskan yhteishaastattelussa palanneensa yhteen.

Pian haastattelun jälkeen Samuli otti yhteyttä Seiskaan ja kertoi, että pariskunta oli ajautunut rajuun riitaan kotona.

– Riita sai alkunsa nimittelystä. Susanna haukkui minua iilimadoksi, joka ei osaa siivota tai kykene maksamaan vuokria. Myöhemmin tilanne äityi siihen pisteeseen, että Susanna uhkasi ystävänsä kanssa katkoa sormeni, joten pakenin keskellä yötä asunnostamme ja soitin poliisit paikalle, Samuli kertoi.

Susanna kiisti Seiskalle sormien katkomisella uhkailun ja vakuutti myös ettei ole käyttänyt huumeita ja alkoholia, niin kuin Samuli on väittänyt.

Samuli on nyt turvautunut poliisin apuun saadakseen tavaransa pois pariskunnan kodista.

– Susanna ei suostunut antamaan tavaroitani minulle eikä vanhemmilleni, joten minun ei auttanut muuta kuin olla yhteydessä virkavaltaan. Haemme tavarani poliisien kanssa. En olisi koskaan uskonut, että hän uhkaisi henkeäni, Samuli kertoi Seiskalle Pasilan poliisiasemalla.

Samulin mukaan suhde on nyt ohi. Hän on muuttanut ystävänsä luo ja sanoo, ettei ole saanut välikohtauksen jälkeen nukuttua järkytykseltään.

Samuli kertoi Seiskalle, ettei halua palata enää yhteen Susannan kanssa, sillä hän on ymmärtänyt ettei välejä voi enää korjata, eikä hän halua leimautua uudeksi ”Matti ja Mervi” -pariskunnaksi.

Lähde: Seiska