Jokereiden Zapolskille jo kauden kahdeksas nollapeli – ottelu alkoi ennätysmaalilla

Jokereiden peli kulkee tällä hetkellä varsin hyvin. Joukkue aloitti kolmen kotiottelun viikkonsa voitokkaasti, kun idän kärkijoukkueisiin lukeutuva Avangard Omsk kaatui Helsingissä maalein 3–0. Jokerit näytti heti ottelun ensimmäisistä sekunneista alkaen, kuka oli keskiviikkoillan isäntä.
Päävalmentaja Jukka Jalosen mukaan Jokereiden otteluteemana oli hyvä energia ja intohimo ottelun alusta asti, ja se myös näkyi. Jokerit sai otteluun salama-alun, kun Peter Regin laukoi kotijoukkueen johtoon Avangard-puolustajan kautta jo 19 sekunnin pelin jälkeen.
Reginin onnekas maali oli Jokereiden KHL-historian nopein. Edellinen ennätys (34 sekuntia) oli vuodelta 2014 ja Niklas Hagmanin nimissä. Salamamaali päätti Reginin 11 ottelun maalittoman putken.
– Näin, ettei maalin edessä ollut ketään maskissa. En halunnut laukoa sinne, vaan tavoittelin Nicklasta (Jensen), mutta kiekko taisi osua puolustajan luistimeen ja kimposi siitä sisään. Onnekas maali tällä kertaa, Regin kuvaili salama-alkua.
Jokerit lepäsi viime viikonlopun. Lepo oli tehnyt joukkueelle hyvää, sillä Antti Pihlströmin näyttävä rystynosto vei Jokerit 2–0-johtoon jo alle kahden minuutin pelin jälkeen.
– Pelasimme todella hyvän pelin. Nopeiden maalien jälkeen pelasimme todella tiiviisti, ja meillä oli kyllä runsaasti mahdollisuuksia tehdä enemmänkin maaleja, mutta hyvä näin, Regin kuvaili ottelua,
Toisen erän alkupuoliskolla vieraat olivat niskan päällä, mutta Olli Palolan irtokiekosta sutima 3–0-osuma ottelun puolivälissä käänsi kamppailun lopullisesti Jokereiden eduksi. Reginin tapaan myös Palola katkaisi 11 ottelun maalittoman putkensa.
– En tiedä, oliko vapaa viikonloppu vai mikä, mutta näytti kyllä heti alusta asti, että olemme valmiita. Emme antaneet kaverille oikeastaan mitään tänään. Alusta asti oli selvää, kuka tänään määrää. Tämä oli meiltä vähän samanlaista kiekkoa kuin sarjan alkupelit. Välissä oli muutama peli vähän sellaista, ettei päästy omaan peliin kiinni heti alusta, mutta nyt näytti taas hyvältä, Palola kuvaili.
Kolmannessa erässä Avangard laukoi vain kahdesti kohti jokerimaalia, jonka viimeisenä lukkona Ryan Zapolski torjui 18 kertaa ja kauden kahdeksannen nollapelinsä.
Läntisen konferenssin kolmantena oleva Jokerit pelaa tällä viikolla kotikaukalossaan perjantaina Admiral Vladivostokia ja sunnuntaina Jugra Hanti-Mansijskia vastaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.