Kehonrakentajajätti mättää peräti 6400 kaloria päivässä – katso mitä päivän ruokalistaan kuuluu

Kehonrakentaja Jamie Christian-Johal syö peräti seitsemän kertaa päivässä tankatakseen 150-kiloista vartaloaan. Yhteensä Christian-Johalille kertyy kaloreita päivässä noin 6400.

Johalin lempinimi on ”Jättiläinen” eikä nimi ole tuulesta temmattu, sillä on kaksimetrinen ja painaa noin 150 kiloa. Läskiä kropasta ei kuitenkaan löydy edes suurennuslasin avulla. Ei vaikka hän ahtaa itseensä seitsemän ateriaa päivässä. Päivittäinen kalorimäärä on yli kolminkertainen normaalin aikuismiehen päivittäisestä kaloritarpeesta.

Johal antoi esimerkin yhden päivän ruokalistastaan, jonka hän aloitti syömällä puuroa, banaania, mantelivoita ja proteenijauhetta. Toisella aterialla on vuorossa kalkkunan rintaleikettä ja pastaa. Kolmannella aterialla Johal syö riisipuuroa ja proteenijauhetta, jonka jälkeen luvassa on riisihiutaleita, hilloa ja banaani. Viides ateria koostii hampurilaisesta ja uuniranskalaisista, kuudes ateria on lohta ja pastaa sekä iltapalaksi vielä hiilaripirtelö.

Syöminen ei ole ihan halpaa puuhaa, sillä pelkästään ruokaan hänellä kuluu viikossa noin 330 euroa ja lisäksi hän maksaa vaimolleen noin 550 euroa kuukaudessa kokkaamisesta.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Täysin alasti! – Paljasta pintaa rakastava naiskehonrakentaja villitsee ihmiset kuvillaan

Uskoisitko sinä häntä? – Asiantuntija lyttää täysin steroideja käyttäneen kehonrakentajan puheet kunnostaan: ”Hän valehtelee”

Huimat salitulokset vaativat veronsa – ”Maailman lihaksikkain nainen” myöntää steroidien käytön!


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.