F1-tähti Kimi Räikkönen, 42, päätti 20 vuoden uransa formuloissa viime sunnuntaina Abu Dhabin Grand Prix -kilpailuun. Hän julkaisi Instagram-tilillään yhteiskuvan ja harvinaisen koskettavat kiitoksensa myös henkilökohtaiselle kuntovalmentajalle ja ystävälle Mark Arnallille.

Lämminhenkisessä kuvassa kaksikko poseeraa rennoissa fiiliksissä.

– Kiitos Mark Arnall kuluneista 20 vuodesta. Olisit ottanut luodin puolestani tarvittaessa. Joskus se oli lähellä, mutta selvisimme, Kimi kiittää ystäväänsä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mark on ollut Kimin uralla häntä lähimpänä ollut henkilö, joka on vuosien ajan pitänyt huolta paitsi Kimin kunnosta, myös henkisestä hyvinvoinnista. Myös Mark julkaisi Instagram-tilillään videon, jossa osoittaa kiitoksensa Kimille.

– On vaikea uskoa, että tämä oli viimeinen kilpailu Kimin kanssa. On ollut ihmeellistä olla osa tätä matkaa, Mark kertoo videolla.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mark Arnall on toiminut Formula ykkösissä vuodesta 1997, jolloin hän toimi Mika Häkkisen kuntovalmentajana ja terapeuttina. Häkkisen lopetettua uransa Arnall siirtyi työskentelemään Kimi Räikkösen kuntovalmentajana.

Lue myös:

Apu: Kimi Räikkönen kommentoi tyhjentävästi päätöstään lopettaa formuloissa – ”En tahdo elää sillä tavalla”

MTV: Kimi Räikkönen yllätettiin Sotshissa tiukalla läksiäislahjalla – ”En tiedä onko se poliittisesti korrekti”