Koripallon MM-kisat Viasatin kanavilla ja Viaplayssa

Espanjassa pelattavat koripallon MM-kilpailut nähdään kattavasti Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Kaikkien Susijengin otteluiden lisäksi Viasat ja Viaplay elävät mukana kisahuumassa esittämällä MM-kilpailuiden tärkeimmät ottelut vähintään 2 ottelun päivätahdilla.
MM-turnaus starttaa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa lauantaina 30.8. ottelulla, jossa Ranska kohtaa Brasilian. Suomalaisen korisfanin päivän kruunaa USA – Suomi ottelu, joka näytetään suorana Viasatin kanavilla ja Viaplayssä. Otteluita selostetaan vaihdellen sekä suomeksi että englanniksi Viasat Sport HD ja Viasat Sport Xtra -kanavilla sekä Viaplayssa. Suomenkielellä ottelut selostaa Kristian Palotie.
– On mahtavaa olla tuomassa kokonaisuudessaan suomalaisille korisfaneille koko vuoden kohokohta. Alkulohkovaiheessa seuraamme erityisesti Bilbaon lohkoa sekä Espanjan ja muiden huippujoukkueiden otteita ja pudotuspelejä näytämme runsaasti, hehkuttaa Viasat Finlandin toimitusjohtaja Johannes Leppänen.
Viasat näyttää turnauksen ratkaisuottelut sekä kisat sunnuntaina 14.9. päättävän finaalin. Koko otteluohjelma ja alustava aikataulu ovat nähtävissä osoitteessa Viasatin sivustolla.
Viasat Sport HD ja Viasat Sport Xtra sisältyvät Viasat Sport- ja Viasat Kulta-kanavapaketteihin kaapeli- ja IPTV -verkossa sekä Viasat Kulta-, Viasat Sport- ja Viasat Tuplaplatina -satelliittipaketteihin. Ottelut ovat katsottavissa myös Viaplay-palvelussa. Viaplay-palvelua voi käyttää PC:llä, Macillä, Android- ja iOS-kännyköillä, tableteilla, LG:n, Samsungin, Philipsin ja Panasonicin älytelevisioilla, Xbox 360:llä ja PlayStation®3:lla ja ®4:llä.