Omaan käyttöön? – Huippu-urheilija jäi kiinni poliiseille hurjan 128 kilon kokaiinilastin kanssa!

Potkunyrkkeilijä Hesdy Gerges on kertonut avoimesti elämäkertakirjassaan nuoruuden toilailuistaan rikollisessa alamaailmassa.

Fighterheart- kirjassa paljastuu muun muassa Gergesin seikkailu Amsterdamissa vuonna 2010, jolloin hän jäi kiinni 128 kilon kokaiinilastin salakuljetuksesta.

Nykyään 36-vuotias hollantilainen kiisti osallistuneensa huumerinkiin ja pääsi lopulta neljän ja puolen vuoden ehdonalaisella tuomiolla. Hän myöntää kirjassaan rikoksen ja kertoo, että myös kaksi hänen serkkuaan kuuluivat samaan jengiin. Hän on iloinen jäädessään kiinni. Muuten lopulta olisi voinut käydä paljon huonomminkin.

– Sitä vain jatkaa ja jatkaa ja jatkaa niin kauon kuin onnistuu. Lopulta sitä joko joutuu vankilaan tai tulee ammutuksi, Gerges selittää.

Gerges kertoo myös kirjassa, kuinka hän oli jo 15-vuotiaana nuorisorikollinen ja aloittaneensa potkunyrkkeilyn 17-vuotiaana. Se oli hänelle tapa purkaa aggressioitaan.

Kaikesta negatiivisesta huolimatta hän on otellut menestyksekkäästi. Mies on voittanut urallaan 50 ottelua ja kokenut 19 tappiota.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.