Pikkuleijonien sankari puhuu jo uran lopusta

Suomen alle 20-vuotiaat pikkuleijonat voittivat tiistai-iltana MM-kultaa kotikisoissaan Helsingissä. Voitto ei tullut helpolla. Vuoristoratamainen jännitysnäytelmä siirtyi lopulta jatkoerään, kun Venäjä tasoitti pelin vain kuusi sekuntia ennen varsinaisen peliajan päättymistä.
Jatkoerässä maailmanmestaruuden ratkaisi Suomelle ajassa 61.33 näyttävällä ”vanhanaikaisella” kolmannen sukupolven kiekkoleijona, Kasperi Kapanen. Kapasen värikkäitä lausuntoja voittomaalista ja monesta muustakin asiasta on saatu kuulla ja lukea siitä lähtien. Kapanen kertoi mm. sanoneensa joukkuekaverilleen Aleksi Saarelalle ennen jatkoerää: ”Tuosta kaukalosta me emme poistu hopeamitalit kaulassa.” Hän oli täysin oikeassa.

Toivottavasti Kasperin Twitter-profiilissa olevan tekstin todenmukaisuuden selviämistä saadaan kuitenkin odotella hyvin pitkään. Kapasen ura on nimittäin vasta alkamassa, mutta hän puhuu läppänä jo kiekkouran jälkeisestä elämästä. Kapasen Twitter-profiilissa lukee englanniksi: ”Kun lopetan, minusta tulee DJ.”
kasperi-kapanen-twitter-profiili
 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!
Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!