Suomen huippugolffareihin lukeutuva Mikko Korhonen aloitti kautensa vakuuttavasti sijoittumalla kovatasoisessa kilpailussa sijalle 15. Samalla Korhonen kuittasi itselleen muhkeat 80 000 euroa palkintorahaa.

Korhonen oli Abu Dhabissa käydyssä golfin Euroopan kiertueen kauden avauskilpailussa voittotaistelussa aina viimeiselle kierrokselle saakka, mutta päätöskierros ei sujunut aivan yhtä hyvin ja hän oli lopulta 15. Pudonneesta sijoituksesta huolimatta Korhonen nappasi itselleen mukavan potin palkintorahaa. Kilpailun voittaja Tyrrell Hatton sai palkintorahaa noin miljoona euroa.

Muista suomalaisista Tapio Pulkkanen oli 42. ja Kalle Samooja sekä Sami Välimäki eivät päässeet jatkokierroksille.

Golf-kaunottaren raju paljastus: ”Miehet lähettelevät kuvia peniksestään päivittäin”

Unelmien kolmen kimppa vai lomamatka kavereiden kanssa? Näin vastaa maailman kaunein golffari

Nyt on mailalla kokoa! Golf-legendan rantakuvasta nousi kohu – ”Koirasi luulee, että piilotat keppiä”