Suomen nopein mies sai tylyt pakit sponsoreilta – Seuraajien määrä yli kymmenkertaistui, kun Naistenhuone saapui apuun!

Pikajuoksija Samuli Samuelsson pinkoi jokin aika sitten sitten Jyväskylän GP-kisoissa uudeksi 100 metrin ennätyksekseen 10,28. Se oli ensimmäinen suomalaismiehen 10,30:n alitus lähes kymmeneen vuoteen.

Yhteistyökumppanirintamalla ajat eivät vielä ole näkyneet.

Samuelsson, 25, on avautunut tilanteesta Facebook- ja Instagram-päivityksissään. Hän kertoo ottaneensa yhteyttä yhteistyökumppanin löytämisen toivossa lisäravinteita valmistavalle firmalle, jonka tuotteita hän käyttää.

– Laitoin sähköpostia tällä viikolla lisäravinnefirmalle, jonka tuotteita olen käyttänyt monen vuoden ajan, ja kysyin, olisiko mahdollista tehdä jonkinlaista yhteistyötä. Vastaus oli, että vaatimuksena on vähintään 10000 aktiivista seuraajaa Instagram-tilillä, jos edes lähetään sopimusta miettimään, Samuelsson kertoo.

– Ei tässä voi muuta kuin todeta, että jos todella haluatte taloudellista helpotusta urheilu-urallenne, älkää missään nimessä miettikö, että parantamalla urheilusuoritusta saisitte nykypäivänä parempaa tukea, Samuelsson kirjoittaa.

Päivitys saikin ihmiset liikkeelle. Esimerkiksi Facebookin Naistenhuone-ryhmä jakoi päivitystä ahkeraan. Samuelssonin seuraajamäärä oli torstai-iltana hieman yli 2 700, mutta jo viikonlopun aikana seuraajia oli tullut hurjat 31 600.

View this post on Instagram

🚨 SOS 🚨 Lukekaa koko teksti! Eilen 10,40 (-1.3) Lahdessa. Elämäni parhaimpia juoksuja ottaen vastatuulen huomioon 😇 Vaikka taso on selkeästi noussut ja Suomen Ennätys (10,21) hieman jo kolkuttelemassa huippu olosuhteissa, ei näillä tosiaankaan ole sponsorikuvioihin mitään merkitystä. Laitoin s-postia tällä viikolla lisäravinnefirmalle, jonka tuotteita olen käyttänyt monen vuoden ajan ja kysyin, olisiko mahdollista tehdä jonkinlaista yhteistyötä, jos vain heitä kiinnostaisi. Vastaus oli, että minimivaatimuksena on heillä vähintään 10 tuhatta aktiivista seuraajaa instagram-tilillä, jos edes lähetään sopimusta miettimään. Eli ei tässä voi muuta kuin todeta, että jos todella haluatte taloudellista helpotusta urheilu-urallenne, älkää MISSÄÄN nimessä miettikö, että parantamalla urheilusuoritusta saisitte nykypäivänä parempaa tukea. Eli ei muuta kuin kaikki svaippaamaan, haippaamaan, laikkaamaan ja subscraippaamaan mun ig-tili ja facebook-urheilijasivu, vain silloin esimerikiksi @mnutritionfi voi alkaa kiinnostumaan 😎 Ja jos joku teistä jo omaa sen 10t seuraajaa, niin laittakaa ihmeessä viestiä. Jos saisitte sopimuksen aikaan, niin voitaisiin neuvotella meidän välisestä sopimuksesta 🙈 📸 @villekaskivirta

A post shared by Samuli Samuelsson (@samulisamuelsson) on

Mikäli päivitys ei näy, voit katsoa sen tästä.