Suomen parhaan koripalloilijan sopimus päättyi äkisti – yllättävä syy!

Betsson kertoi 28.2.2015 solmineensa kahden vuoden mittaisen yhteistyösopimuksen Petteri Koposen kanssa. Betsson ja Koponen kuitenkin purkivat sopimuksen 1.8.2015 yhteisymmärryksessä, johtuen yllättävästä syystä.
Viimeisten viikkojen aikana on käynyt ilmeiseksi, että Petteri Koposen yhteistyö Betssonin kanssa saattaisi vaarantaa hänen valintansa alkusyksyllä pelattaviin koripallon EM-kisoihin. Julkisuudessa esitettyjen arvioiden mukaan Koposen Betsson-sopimus on ollut Koripalloliiton kannalta ongelmallinen, koska Koripalloliitolla on oma yhteistyösopimuksensa Veikkauksen kanssa. Sopimuksen purulla varmistettiin Suomen parhaan pelaajan osallistuminen koripallon EM-kisoihin.
Sekä Koponen että Betsson ovat olleet tyytyväisiä viisi kuukautta jatkuneeseen yhteistyöhön, joten päätös sopimuksen purkamisesta oli vaikea.
-Petterin saaminen Betssonille oli iso juttu, joten tietysti sopimuksen purkaminen tekee kipeää. Toisaalta emme missään tapauksessa halunneet pitää kynsin hampain kiinni sopimuksesta, joka olisi saattanut estää Suomen parhaan pelaajan osallistumisen EM-kisoihin, se ei olisi ollut kenenkään etu, toteaa Betsson Groupin Area Manager Ulrika Klinkert.
– EM-kisoihin osallistuminen on minulle tässä tärkein asia. Harmi, että yhteistyö jäi näin lyhyeksi, koska kaikki on toiminut Betssonin kanssa hyvin, päättää Koponen.
Betsson on pohjoismainen, yksi Euroopan johtavista Internet-pelisivustoista. Betsson tarjoaa laajan valikoiman pelejä, joita voi pelata turvallisessa ja käyttäjäystävällisessä ympäristössä. www.betsson.com
(Kuva: Suomikoris – Juha Tamminen)