Äiti auttaa 22-vuotiasta tytärtään tienaamaan 140 000 vuodessa – myy nakukuvia netissä

Bethany Spiby, 22, työskenteli KFC-pikaruokaravintolassa ja Marks & Spencer-myymälässä, kunnes kuuli eräältä kollegaltaan, miten paljon hän voisi tienata myymällä kuvia netissä.

Englannin Manchesterissa asuvalla Bethany Spibyllä on yli 1000 seuraajaa, joista jokainen maksaa 12 puntaa (lähes 14 euroa) kuukaudessa nähdäkseen Spibyn nakukuvia ja videoita. Hän tienaa kuvillaan kuukaudessa yli 11 500 euroa. Lähes 140 000 euron vuotuisen jättitulot ovat kaukana naisen pikaruokaravintola-ajoista.

Spiby sai uravalinnalleen tukea äidiltään Janelta, 53. Äiti ottaa tyttärestään alusvaate- ja topless-kuvia sekä videoita, mutta sen rajumpaan materiaaliin hän ei sekaannu.

Bethany Spiby nousi alunperin julkisuuteen, kun hän oli mukana kolmiosaisessa KFC-pikaruokaketjusta kertovassa Billion Dollar Chicken Shop –dokumenttisarjassa. Hän oli tuolloin jo töissä M&S-myymälässä, ja alkoi julkaista kasvaneen suosionsa myötä somessa topless-kuvia. Silloin kollega kertoi hänelle Only Fans -sivustosta, jonne kuka tahansa voi avata tilin, jota tilaajat voivat seurata kuukausimaksua vastaan. Spiby perusti tilin vuonna 2017 joulukuun lopussa ja sai ensimmäisten kolmen viikon aikana lähes 900 kuukausitilaajaa. Hän otti saman tien lopputilin M&S:ltä.

Spiby oli viime vuonna yksi suositun Shipwrecked-realitysarjan esiintyjistä. Nyt hän on kasvaneen suosionsa myötä palkannut ammattikuvaajan ottamaan kuvat ja videot sekä avustajan julkaisemaan ne. Hän silti vielä joskus soittaa äitinsä kuvaushommiin, jos hän tarvitsee materiaalia nopeasti.

Spiby kertoo Uniladille, että rohkeus on niin sanotusti kasvanut syödessä ja kuvamateriaalit ovat alkaneet muuttua yhä rohkeammiksi.

Työssään Spiby ottaa myös vastaan henkilökohtaisia pyyntöjä, jolloin tilaajat voivat antaa hänelle lisätippiä henkilökohtaisissa videoissa, joissa hän tekee ”mitä tahansa asiakkaat vain haluavat”.

– He voivat lähettää minulle viestejä ja antaa lisää tippiä, jos heidän mielestään ansaitsen sen, ja ostaa henkilökohtaisia videoita. Täyttä alastomuutta. Käytän leluja. Teen henkilökohtaisia strippiesityksiä siellä sun täällä. Mitä tahansa asiakas haluaa. Teen videoita suihkussa. Ihmiset voivat esittää toiveita. Jotkut esimerkiksi tykkäävät, jos voihkin heidän nimeään, Spiby kertoo.

Bethany Spiby pyörittää myös nettisivustoa, jossa hän antaa neuvoja ja tukea sitä tarvitseville ja sanoo pelastaneensa sivustonsa kautta kaksi ihmistä tekemästä itsemurhaa.

View this post on Instagram

In my @originalclothingldn tee.🌟 I am here today to remind you that YOU are YOU and nobody else on the entirety of this infinite, orbiting Earth holds the same power, charisma, heart, talent, face, uniqueness, strength, nerve, smile, voice, laugh….. YOU are YOU. Why don’t you use that to your advantage? Grab your most special personality traits and grab them with every iota of your being, and spread them. Spread some light on this electric world which is rapidly dimming before us. Break the pattern of darkness and shine your unique torch onto those who were born into this unknown shadow. Sometimes, the lack of light that is portrayed into this world, needs someone like you. Someone like you to brighten our days. Create laughter where there has only been tears. Create joy where only sadness is found. Create hugs in places that people are too afraid to connect. Create love where love lacks. HOW? By simply being yourself. By opening your heart, widening your mind and shining your light. Observe the places that lack love, imply disconnections and stream tears. And turn your torch on. Please never switch it off. 💡🌟❤️💕

A post shared by BETH SPIBY SHIPWRECKED 🌴 (@bethspiby_) on

Nuori nainen kertoo kuluttavansa suurimman osan tienaamistaan rahoista, koska hän rakastaa shoppailua.

Spibyn mukaan hänen ystävänsä ja perhe eivät häpeile sitä mitä hän tekee, vaan ovat innoissaan hänen menestyksestään.

Lähde: Unilad

Kuvat: Instagram / Bethany Spiby


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.