ALMA esiintyy Emma Gaalassa 

Viime keväänä kahdella Emma-palkinnolla palkittu ALMA kapuaa Hartwall Arenan lavalle lauantaina 2.2.2019.

Kansainvälistä uraa tekevän ALMAn lisäksi Emma Gaalan muita esiintyjiä ovat mm. Apocalyptica, Pyhimys, Tippa, Sanni ja Anna Puu. Emma-ehdokkuudet julkistetaan tiistaina 11.12.

Kansainvälistä uraa tekevä ja Suomessa harvakseltaan esiintyvä ALMA on saanut raivattua kalenteristaan tilaa helmikuun alkuun ja tähti nähdään Emma Gaalan esiintymislavalla. Viime keväänä vuoden parhaan biisin Emma-palkinnolla sekä vuoden vienti-Emmalla palkittu Alma on kiertänyt syksyn MØ:n kanssa keikoilla ja esiintyy ensi kesänä mm. Roskildessa.

Jo usean vuoden täydellä Espoon Metro Areenalla juhlittu Emma Gaala on ensi vuonna suurempi kuin koskaan. Suomalaisen musiikin suurinta juhlaa vietetään Hartwall Arenalla lauantaina 2.2.2019. Järjestyksessään 33. Emma Gaala tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden nähdä vuoden 2018 menestyneimmät kotimaiset artistit ja yhtyeet esiintymässä saman illan aikana. Emma Gaalaa on mahdollista seurata myös television kautta, sillä gaala nähdään suorana lähetyksenä Nelosella lauantaina 2.2. klo 20 alkaen. Gaalan juontaa Heikki Paasonen.

Emma-ehdokkaat julkistetaan tiistaina 11.12.

Emma Gaala 2019

Päivämäärä: La 2.2.2019
Paikka: Hartwall Arena, Helsinki
Lippujen myynti: Ticketmaster

Suora tv-lähetys alkaen klo 20:00 Nelosella.

 www.emmagaala.fi


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.