Antti Kurhinen kommentoi seksivideotaan kohumissistä

Metropoli.net kertoi aikaisemmin Antti Kurhisen tehneen rikosilmoituksen missi Cheyenne Järvisestä naisen blogikirjoittelun vuoksi. Asiaa käsiteltiin myös torstaina MTV3-kanavalla Enbuske, Veitola & Salminen –ohjelmassa, jonka vieraana Cheyenne Järvisen piti olla. Nainen ei kuitenkaan ilmestynyt ajoissa studiolle ja hänen tilallaan nähtiin Antti Kurhinen.
Cheyenne Järvinen saapui studiolle ohjelman jälkeen ja esitti lisää väitteitä Antti Kurhisesta. Kiistan alla on Kurhisen ja Järvisen yhdessä tekemä seksivideo, joka on Kurhisen hallussa. Kurhinen kommentoi kohua blogissaan.
– Ymmärrän sen, että se on rankkaa kun tulee tolla tavalla julkisuuteen kuten hän tuli, salarakkaana, rikkoen parisuhteita yms, oma valinta, ei kenenkään muun, mutta Isoin Cheyennen virhe on se, että hän vain uhriutuu koko ajan. Joka saamarin asiassa melkein..! Sä oot aikuinen nainen jo hei herätys! Siis kertakaikkiaan hävytöntä! Mä itse rehellisesti voin sanoa, että minulla ei olisi ikinä pokka kestänyt tulla valehtelemaan Enbuske, Vietola & Salminen showhun koko Suomen kansalle, esim näitten videoiden suhteen ja miten asiat on mennyt ilman todisteita! Toinen asia, en olisi ikinä edes tullut sinne puhumaan niistä, jos minulla ei olisi niitä videoita tosissaan olemassa missä hän hyvin selvästi kameralle antaa ymmärtää ja puhuu haluavansa aikuisviihdealalle, Kurhinen kirjoittaa.
Lisäksi Antti kertoo, että häntä on uhkailtu torstaisen televisioesiintymisen jälkeen.
– Minulle on tullut uhkauksia sähköpostiin eilisen maikkarin lähetyksen jälkeen, jossa jotkut ihmiset esim. kirjoittavat tyyliin että ”tekevät kaikkensa että menetän kaiken elämässä, työn, naisen yms yms kauheeta uhkaavaa shaibaa.” No tähän voin vastata vaan, että kannattaa taaskin harkita mitä kirjoittaa, koska jokainen sähköposti, viesti, puhelu, kaikesta otetaan ylös todistusaineistoon asiat ja uhkausmatrialin viedään poliisille. Uhkaus on vakava rikos ja kannattaa miettiä ennen kuin semmoista alkaa lähettelee! Mä en laske leikkiä, mä totetutan aina ne asiat mitä sanon, oon sanani mittainen mies! Nyt mielenkiinnolla myös selvitetään yhden uhkailijan henkilöllisyyttä ja jos käy toteen kuka se on, niin lisää rikosilmoituksia lähtee piakkoin!


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Jä vastaus

Your email address will not be published.