Bloggari Nata Salmela raskaana! – ”Suomalaisruotsalais-vironvenäläinen itästadilaisvauva, tervetuloa!”

Menestyvä somevaikuttaja Nata Salmela julkaisi tänään blogipostauksen, jossa kertoo olevansa raskaana. Myös yrittäjänä ja sijoittajana tunnettu Salmela kirjoittaa raskauden olleen melkoinen yllätys hänelle itselleenkin, koska on aiemmin sanonut, etteivät lapset kuulu hänen haaveisiinsa.

– Mitäs kaikkia järkytystä, ihmetystä, pelkoa ja intoa kuvaavia lyhenteitä on olemassa? Omg, lol, shiiet, fak, kääk. Siinäpä tiiviisti ja ytimekkäästi viimeisen parin-kolmen kuukauden tunnelmat, päivittelee Salmela blogissaan.

Iltalehti tavoitti vauvauutisesta edelleen toipuvan Salmelan, joka vahvistaa, ettei raskaus todella ollut suunniteltu juttu.

– Mutta elämä yllättää, tokaisee nainen iloisesti Iltalehdelle.

Natalian avioero entisestä miehestä astui voimaan vain pari kuukautta sitten, ja uuden miesystävänsä kanssa hän on seurustellut nyt seitsemän kuukautta. Uusi miesystävä on tulevan lapsen isä.

– Olen puolet tuosta seurusteluajasta ollut raskaana. Aikamoinen suhteen aloitus! Vissiin kaksi ihmistä mätsäsi hyvin keskenään, Salmela pohtii.

Salmela on itse vironvenäläinen ja hänen miesystävänsä suomenruotsalainen. Tulevalla vauvalla on siis sukujuuria ympäri Pohjois- ja Baltianmaita.

Salmela kertoi vauvauutisesta myös Instagram-tilillään hauskan kuvan kanssa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.