Bussiyhtiö järjesti kisan Suomi 100 -juhlan kunniaksi – palkintona matkat koko ensi vuodeksi

Linja-autoyhtiö OnniBus järjestää itsenäisen Suomen syntymäpäivän kunniaksi kilpailun, jossa yhtiö palkitsee voittajan 104 matkalla, eli viikottaisilla meno-paluulipuilla koko ensi vuodeksi; lisäksi 10:lle on tarjolla ilmaiset meno-paluumatkat.
Suomen itsenäisyyspäivää vietetään sadatta kertaa 6.12.2017 ja sen kunniaksi OnniBus.com järjestää juhlakampanjan, jossa arvotaan pääpalkinnoksi vuoden matkat.
– Olemme muistaneet itsenäisyyspäiviä aikaisemminkin ja tarjoamme aina sotiemme veteraaneille matkat maksutta. Itsenäisen Suomen satavuotiaan taipaleen kunniaksi halusimme nyt tarjota jollekin onnekkaalle koko vuoden matkat. Pääpalkinnosta voi olla huomattava etu aktiivisesti liikkuvalle, ja arvontaformaatti takaa sen, että kellä tahansa on mahdollisuus voittoon, kertoo OnniBus.comin kaupallinen johtaja Petteri Rantala.
Voittaja saa käyttöönsä yhteensä 104 matkaa, jotka hän voi käyttää meno-paluureissuun vuoden 2018 jokaisena viikkona. Pääpalkinnon lisäksi yhtiö arpoo kymmenelle osallistujalle ilmaiset meno-paluumatkat sekä lahjakassit.
Osallistuminen kilpailuun ei edellytä ostotapahtumaa. Kilpailuun pääsee mukaan osoitteessa suomi100.onnibus.com täyttämällä yhteystiedot lomakkeeseen. Kilpailuaika alkaa perjantaina 1.12. ja päättyy 31.12.2017. Voittaja on selvillä 2.1.2018, ja hän saa käyttöönsä kahden matkan viikkokiintiön ensi vuodelle.
Kuva: OnniBus.com


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.