Australialainen Tom omistaa chihuahuan nimeltään Sabel. Lemmikkikoira näyttää harmittomalta ja viattomalta, mutta sitä se ei todellakaan ole. Tom on australialaisen jalkapallon pelaajan Campbell Brownin appi. Brown on nyt kertonut julkisesti appensa kauhulemmikistä ja julkaissut kuvan sen aikaansaamasta tuhosta.
Sabelilla oli tapana nukkua isäntänsä Tomin vuoteen jalkopäässä. Kaksi vuotta sitten Tom heräsi yöllä ja huomasi vuoteen olevan veressä. Sitten hän huomasi, että Sabel oli järsinyt hänen isovarpaansa. Tom sairastaa diabetestä, minkä seurauksena hänen varpaissaan ei ole juurikaan tuntoa, ja koira pystyi pureskelemaan lähes koko isovarpaan hänen huomaamattaan.
Traumaattisen yön jälkeen Tom ehdotti vaimolleen koiran lopettamista, mutta vaimo oli vastannut, että lopettaa ennemmin miehensä kuin koiran.
Kaksi vuotta myöhemmin Sabel iski uudelleen, ja pureskeli yöllä irti Tomin toisenkin isovarpaan. Sairaalassa varvas amputoitiin.
Brown kertoo, ettei hänen appensa koiraa luultavasti vieläkään lopeteta, mutta sille etsitään uusi koti farmilla.
Laa kammottavat kuvat Sabelista ja sen isäntäänsä jättämistä jäljistä.

Campbell brown

@Browndogg_30x
2yrs ago my father in law,who can't feel his feet,had his right toe eaten off while he slept by pet chihuahua. Last nite it got his left toe

Campbell brown

@Browndogg_30x
Quick update. Toe amputated. Chihuahua winning 2 toes to nil

Campbell brown

@Browndogg_30x
Sabel the cute little chihuahua


Lähde: News.com.au
Kuvat: Twitter / Campbell Brown