Radiojuontaja Shirly Karvinen, 27, on avautunut Instagram-tilillään hiljattain kohtaamastaan kriisistä. Shirly kertoo pohtineensa viime aikoina paljon sitä, kuka itseasiassa on ja myöntää käyttäytyneensä pienestä asti niin kuin hän on kuvitellut muiden häneltä olettavan.

– Mä en tiedä onko se lähestyvä kolmenkympin kriisi vai ihan vaan kriisi, mutta oon jotenkin viime aikoina miettinyt paljon sitä, että kuka mä olen ja minkälainen tyyppi mä oon, Shirly kertoo.

Hän toteaa, että se, että uskaltaa olla puhtaasti oma itsensä kaikissa hetkissä, on oikeastaan aika pelottavaa.

– Mä huomaan, että pienestä tytöstä asti mun pää on automaattisesti mennyt sen mukaan, että mitä muut odottaa multa. Mitä mun kuuluu tehdä tai miltä mun kuuluu näyttää, että mut hyväksyttäisiin, Shirly kirjoittaa julkaisemansa kuvan ohessa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös klikkaamalla tästä.

Shirly toteaa, että muiden odotusten mukaan eläminen on aika hölmöä, sillä sitä kautta tuskin löytää onnea elämäänsä koskaan.

– Mä en tiedä onko tää enemmän kannustus muille vai vaan tärkeä muistutus mulle itselleni; mutta ainoa ihminen kenen hyväksynnän sä tarvitset on sun itsesi, hän summaa ajatuksensa.

Moni Shirlyn seuraaja on tismalleen samoilla linjoilla kaunottaren kanssa.

– Se on kyl justiinsa noi, kommentoi uutisankkuri Kirsi Alm-Siira.

– Meillä kaikilla on monet kasvot, mutta ainakin sä olet hyvä tyyppi ja työssäsi taitava, kehuu juontaja Aki Linnanahde.

Lue myös:

Sannin kanssa pussailleelta Shirly Karviselta yllättävä avautuminen seksuaalisesta suuntautumisestaan

Seiska: Laulaja Sannin ja ex-missi Shirly Karvisen välillä kipinöi – suutelivat avoimesti yökerhossa

Shirly Karviseen iski nolo joulumania: ”Samaan aikaan tyytyväinen, samaan aikaan hävettää”