Finnairin umpinolo moka!

Helsingin Messukeskuksessa on parasta aikaa meneillään Viini, ruoka & hyvä elämä 2015 -messut, joka on alansa suurin kuluttajatapahtuma. Messuilla on esittelyssä suurin määrin toinen toistaan kiinnostavampia viinejä. Paikalta löytyy myös Suomen valtiollisen lentoyhtiön Finnairin operoima erityinen samppanjabaari.
Finnairin maistelubaari osoittautui jopa erityisemmäksi kuin alunperin oli varmaankaan tarkoitettu, sillä rakennelman suurin kirjaimin painettu nimi oli onnistuttu kirjoittamaan nolosti väärin!
Kuten kaikki tietävät, samppanjan kansainvälinen kirjoitusmuoto on Champagne. Lieneekö maistelubaarin tuotteita nautiskeltu jo ennen sen nimen kirjoittamista, sillä Finnairin versio sanasta on jotain aivan muuta, kuten kuvasta näkyy…
finnair-chambagne-bar
Umpinolon messumokan kommentointi on edennyt Facebookissa samassa kirjoitusvirheiden sävyttämässä hengessä. Elokuvaohjaaja Renny Harlin kommentoi mokaa seuraavasti: ”Uskomatona. Suomessa 2015. Who did this?” Eräs irvileuka jatkoi: ”Sieltä saa myös niskiä, honjakkia ja elutta!”
Messuvieraat eivät valitettavasti enää pääse ihmettelemään Finnairin kielitaitoa paikan päällä, sillä taustaseinä on jo vaihdettu. Internetin ihmeellisessä maailmassa tämä(kin) moka kuitenkin säilyy ikuisesti!
Viini, ruoka & hyvä elämä 2015 -messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 22.10. – 25.10.2015.

1000 EURON MATKALAHJAKORTTI ARVOTAAN JOKA PÄIVÄ!!!


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta

Jä vastaus

Your email address will not be published.