Tässä on koiraihmisen unelmatyö! Teksasilainen MUTTS Canine Cantina -ravintola tarjoaa koiranomistajille mahdollisuuden nauttia ateria yhdessä lemmikkinsä kanssa. Tarjolla on ruokaa sekä koirille että omistajille. Ravintolan jäsenet voivat myös jättää lemmikkinsä koiratarhaan ulkoilemaan vapaana samalla, kun he itse nauttivat aterian tai juoman terassilla.

Nyt MUTTS etsii harjoittelijaksi koiranhoitajaa, jonka työ on leikkiä koirien kanssa päivät pitkät. Yrityksen edustaja lupaa, että työhön ei kuulu muita velvoitteita. Niin kuin se ei vielä saisi koirarakkaita innostumaan, ravintola myös tarjoaa harjoittelijalle 100 dollarin eli lähes 90 euron tuntipalkan!

Jos kiinnostuit ja voit lähteä Yhdysvaltoihin töihin nopealla aikataululla, hakuaika päättyy marraskuun 12. päivä. Hakijoita pyydetään julkaisemaan omalla Instagram-tilillään hauska kuva tai video, josta tulee ilmi, miksi heidät kannattaa valita työhön. Hakijoiden tulee tägätä kuviin @MUTTSCantina ja käyttää kuvatekstissä hashtagia #MUTTSpuptern.

Lähde: People

Kuva: Pixabay