Helena-Reet Ennetin ystäväpiirissä maailman rikkaimpia miehiä

Helena-Reet Ennet ei ole ainoastaan kansainvälisesti seurattu bloggaaja, joka pyörittää viiden miljoonan fanin seuraamia Ohmygossip-sivustoja ja omistaa oman vaatemalliston, vaan hän tekee myös yhteistyötä suurten kansainvälisten lehtien, arvostettujen mediapersoonien, huippupoliitikkojen, menestyneiden bisnesjohtajien ja suurlähetystöjen kanssa.
Mutta ei tässäkään vielä kaikki. Ei ole suuri salaisuus, että Helena-Reetin ystäväpiiriin kuuluu monia maailman rikkaimpiin lukeutuvia miehiä.
– Minulla on mahtavia uutisia! Rakastan matkustamista sekä erilaisia maita ja kulttuureja. Kannatan myös Israelia, joten olen ylpeä voidessani ilmoittaa aloittaneeni yhteistyön Israelin turismista vastaavan ministeriön sekä Israelin valtion Pohjoismaissa sijaitsevien turismitoimistojen kanssa! Minusta tulee yksi Israelin mediasuurlähettiläistä täällä Pohjoismaissa! Tämä on minulle valtava kunnia, joka tekee minut hyvin onnelliseksi, Helena-Reet kertoi aiemmin tänä vuonna.
Helena-Reetin vaikutuspiiriin kuuluu kuitenkin muutakin kuin suurlähettiläitä ja suurlähetystöjä.
– Helena-Reetin tukijoukkoihin kuuluu monia maailman rikkaimpia miehiä. Hän on tyttö, joka vain tietää miten solmia parhaat mahdolliset kontaktit. Hänen kontaktiverkostonsa onkin erittäin kattava. Jos googletat hänet, löydät yhteyksiä Carlos Slimiin ja Hugh Hefneriin, mikä on silti vasta alkua. Tietääkseni hänen ystäväpiiriinsä kuuluu paljon todellisia vaikuttajia, Helena-Reetin lähipiiriin kuuluva henkilö kertoo Metropoli.netille.
– Ihmiset puhuvat usein rahasta ja kontakteista. Hänellä niitä on roppakaupalla, mutta hän ei juurikaan välitä rahasta, ei ainakaan samalla tavalla kuin useimmat ihmiset. Hän käyttää suurimman osan rahoistaan auttaakseen projekteissa, jotka hänen mielestään ovat elintärkeitä. Ja jos hänellä ei ole tarpeeksi tai hän ei halua investoida omaa rahaa, hän löytää kuin taikaiskulla jonkun joka haluaa.
– Hirveän moni ei ole tavannut Helena-Reetiä kasvotusten, koska hän on henkilö joka arvostaa suuresti yksityisyyttä ja siihen liittyviä mukavuuksia. Mutta he, joilla on ollut etuoikeus tavata hänet, tietävät että hän on todella villi… jopa melkein ”kinky!” Mutta hän on erittäin avoin, erittäin hauskaa seuraa sekä hyvin simppeli ja ystävällinen. Jokainen hänet tavannut on heti kokenut tunteneensa hänet iät ajat.
 
Lue myös:
Linnea Aaltosen Japanin-matka liikutti minua
Tämä on hyvän parisuhteen salaisuus
Kerro ideasi muillekin, tarvittaessa yhä uudelleen
Tämän takia Helena-Reet haluaa ostaa yksityissaaren
Suomen media tarvitsee uudistuksia ja uutta verta
Aion hankkia vene- ja lentoluvan
Olen varsinainen ideasampo
Suomen media ylitti rajan Henna Kalinaisen kohdalla
Harkitsen merkittävää yhteistyötä USA:ssa
Helena-Reet Ennet on nimetty maailman toiseksi parhaaksi bloggaajaksi
Viihdetoimittaja Helena-Reet: Ensi viikolla Ruotsiin juhlimaan kuninkaallisia häitä
Tunnettu bloggari Helena-Reet: Naiset jahtaavat miestäni
Hennan seksikkäät uudet kuvat
Huippubloggari Helena-Reet: Ensin he nauravat, sitten kopioivat
Suosikkibloggari Metropolille: Olen Hugh Hefnerin hyvä ystävä


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.